Popular Post Zabalujev Posted Friday at 08:48 Popular Post Share Posted Friday at 08:48 (edited) Jutros sam imao prvi susret sa kontrolom kada su mi po propisu pregledali SMS kartu. Ranije samo bace pogled, vide da je današnji datum i nastave dalje. Sad je čovek uzeo da prekuca u aplikaciju na telefonu broj karte (prvo je morao da se uloguje), onda je došao kolega da isti broj prepiše u neku svesku, a meni stigao neki kod od 9011 broja. U celoj proređenoj 73 bio sam jedini nad kojim je sprovedena ta procedura, uz momka koji nije imao kartu i kome su izdali kaznu. Time je i zvanično potvrđeno da sam ja jedan od petoro Beograđana koji plaća gradski prevoz. Edited Friday at 08:51 by Zabalujev 2 10 Link to comment
napadaj Posted Friday at 08:51 Share Posted Friday at 08:51 Instaliraj aplikaciju, lakše je, a i karta se zeleni ako je validna, pa nemaju šta da gledaju mnogo. 1 1 Link to comment
barfly Posted Friday at 11:06 Share Posted Friday at 11:06 U one EKO buseve ulaze najsrčaniji kontrolori. Zapamtio sam jednu, koja je izgledala kao Maja Gojković na steroidima, dok se unosila u lice nekom nesrećniku i objašnjavala kolika je sramota to što nije platio kartu. Bila je sigurno radnica meseca. 1 2 Link to comment
Mel Posted Friday at 11:19 Share Posted Friday at 11:19 2 hours ago, Zabalujev said: Jutros sam imao prvi susret sa kontrolom kada su mi po propisu pregledali SMS kartu. Ranije samo bace pogled, vide da je današnji datum i nastave dalje. Sad je čovek uzeo da prekuca u aplikaciju na telefonu broj karte (prvo je morao da se uloguje), onda je došao kolega da isti broj prepiše u neku svesku, a meni stigao neki kod od 9011 broja. U celoj proređenoj 73 bio sam jedini nad kojim je sprovedena ta procedura, uz momka koji nije imao kartu i kome su izdali kaznu. Time je i zvanično potvrđeno da sam ja jedan od petoro Beograđana koji plaća gradski prevoz. Ja sam dve karte platila ove godine, sestra mi konacno objasnila kako se salje SMS. Toliko sam se i vozila, inace samo taksijem Link to comment
Zabalujev Posted Friday at 11:31 Share Posted Friday at 11:31 Ja redovno koristim prevoz, pošto uglavnom tako idem na posao (dva put nedeljno idem u kancelariju) i sms mi je zgodniji od aplikacije, manje koraka i bez čekanja da se aplikacija učita, preuzme red vožnje itd. taman za ukucavanje na brzinu pre ulaska, ili dok se visi na šipki. Mada, da idem malkice češće, uzeo bih mesečnu. 1 Link to comment
decak Kejt Posted Friday at 12:20 Share Posted Friday at 12:20 3 hours ago, napadaj said: Instaliraj aplikaciju, lakše je, a i karta se zeleni ako je validna, pa nemaju šta da gledaju mnogo. inače stvarno nisam sklona paranojama niti imam milione na kartici koje bi neko mogao da zloupotrebi, ali nešto mi se baš ne ostavljaju podaci ovim lešinarima. aplikaciju koristim da vidim kada dolazi prevoz, a isti plaćam preko mobilnog operatera. 1 Link to comment
napadaj Posted Friday at 12:21 Share Posted Friday at 12:21 Ja za uplatu novca na račun za plaćanje karti koristim virtuelne one-time kartice iz Intezine aplikacije. Link to comment
Milosh76 Posted Friday at 12:39 Share Posted Friday at 12:39 Ukucas A90 u polje gde se salje SMS i kad vidis gestapo posaljes. 2 Link to comment
Max Morlock Posted Friday at 13:13 Share Posted Friday at 13:13 Čeka se malo, doduše... može da bude čupavo tih nekoliko sekundi ukoliko je bus prazan Link to comment
đorđe geprat Posted Friday at 14:32 Share Posted Friday at 14:32 kada je uvedeno da su taksi vozila bela i zašto? Link to comment
Shan Jan Posted Friday at 14:37 Share Posted Friday at 14:37 Odavno, ne znam tacno ko je bio genije, lici na Gangulu. Jedino mislim da su taksisti morali sami da odrade prefarbavanje pa je potrajalo. Link to comment
Stela Posted Friday at 15:46 Share Posted Friday at 15:46 Uglavnom se vozim par stanica ( za posao), pa onda ne placam. Kad je duze, ukucam A90 i ostaje mi samo da posaljem. Ali je fora sto uopste ne obracam paznju ulazi li kontrola, mahom zvrjim kroz prozor. Ne znam da li sad obavezno nose neke uniforme, pa su prepoznatljivi. Nisam ih skoro videla. Kaze lepo covek u ovom tekstu, ako se vozite od pocetne do krajnje, istekne karta https://vreme.com/drustvo/linijom-95-od-bloka-45-do-borce-3-dva-sata-jahanja/ 1 Link to comment
Milosh76 Posted Friday at 15:47 Share Posted Friday at 15:47 (edited) 1 hour ago, đorđe geprat said: kada je uvedeno da su taksi vozila bela i zašto? Od maja ove godine... Zato da bi bila uniformisana. Jedna od retkih inteligentnih poteza BG vlasti Edited Friday at 15:48 by Milosh76 Link to comment
đorđe geprat Posted Friday at 22:53 Share Posted Friday at 22:53 7 hours ago, Milosh76 said: Od maja ove godine... Zato da bi bila uniformisana. Jedna od retkih inteligentnih poteza BG vlasti uniformno je OK ali draže bi mi bilo da je žuto, narandžasto.... zbog upadljivosti. doduše, razumem, bez veze je da porodisu voziš na letovanje ili slau u nečem takve boje. Link to comment
Recommended Posts