Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

4 hours ago, Sokrat said:

Uskoro će vest biti "Danas se na ulicama Beograda nije zapalio nijedan autobus".

0-days-without-a-lost-time-accident-darryl-from-office-v0-dyryhe56vt4b1.png.fee38cb3ab44dd76f325e6b74b3752da.png

• +1 1

Ako sad u prevozu ne gubim sat vremena više dnevno, tu me seci.

Kod Sava Centra zona sumraka. Semafor je pola sata najavljivao neke imaginarne autobuse za 0 min.

Morao sam da uđem u 88, kad se bar ona konačno pojavila, samo da odem negde odatle, pa makar i u Železnik.

• Tužno 1

Dva brza pitanja, ko zna zna:

Staju li busevi koji krecu sa BASa ka jugu (pravac Velika Plana, Jagodina, Niš itd.) i dalje kod autokomande?

Da li je busić A1 sa aerodroma sad staje i na novom BASu?

Fala!

3 hours ago, dunja said:

Dva brza pitanja, ko zna zna:

Staju li busevi koji krecu sa BASa ka jugu (pravac Velika Plana, Jagodina, Niš itd.) i dalje kod autokomande?

Da li je busić A1 sa aerodroma sad staje i na novom BASu?

Fala!

A1 staje na novom BASu, to mu je prva stanica na putu ka Slaviji. Info je od prošle nedelje, vraćao sam se sa aerodroma. Karta je 300 ili 400 din, ne sećam se tačno.

Ne znam za prvo pitanje. 

• Hvala 1

jedno pitanje koje me kopka:

iz tunelske cevi železnice rakovica - karađorđev krak izdvaja se krak ka prokopu.

ide li taj krak iznad ili ispod cevi karađorđev park - rakovica?

nisam uspeo da provalim.

Ispod.

Glavni pravac je Prokop - Rakovica sa koje se sa obe strane odvajaju/ulivaju kraci ka tunelu Vračar, tj. stajalištu Karađorđev Park. Najniži nivo je kolosek Prokop - KP, srednji nivo su glavni koloseci Prokop - Rakovica, kao i kolosek KP - Prokop. Dupli kolosek KP - Rakovica ih sve preskače.

Belgrade_railway_junction_aqueduct.png

• +1 1