Filozof manijak Posted October 25 Share Posted October 25 Kako ih nije mrzelo da seckaju ove sitne komade behatona i uklapaju. Rispekt Link to comment
Profesionalac Posted October 25 Share Posted October 25 4 hours ago, Sokrat said: Uskoro će vest biti "Danas se na ulicama Beograda nije zapalio nijedan autobus". 1 Link to comment
garcia Posted Saturday at 05:57 Share Posted Saturday at 05:57 ^ ovaj i liči na prosečnog vozača GSP-a. 1 Link to comment
Popular Post Sokrat Posted Monday at 06:49 Popular Post Share Posted Monday at 06:49 Da ne bude da samo kudimo, moram da pohvalim kočnice na autobusu na liniji 42 i reflekse vozača koji je uspeo da zakoči i ne zakuca se u tramvaj na kružnom toku na Autokomandi. To što su ljudi leteli po busu i što je nekoliko njih završilo na podu pripisaćemo tome da se nisu propisno držali. Takođe, nećemo se baviti time kako je moguće da vozač autobusa ne vidi tramvaj u kružnom toku. 3 7 2 Link to comment
slepa živana Posted Monday at 21:14 Share Posted Monday at 21:14 naš prevoz je postao kao neka bizarna igra, kao lov na ljude ili tako nešto 5 1 Link to comment
barfly Posted Tuesday at 18:58 Share Posted Tuesday at 18:58 Ako sad u prevozu ne gubim sat vremena više dnevno, tu me seci. Kod Sava Centra zona sumraka. Semafor je pola sata najavljivao neke imaginarne autobuse za 0 min. Morao sam da uđem u 88, kad se bar ona konačno pojavila, samo da odem negde odatle, pa makar i u Železnik. 1 Link to comment
garcia Posted Wednesday at 01:23 Share Posted Wednesday at 01:23 On 28. 10. 2024. at 22:14, slepa živana said: naš prevoz je postao kao neka bizarna igra, kao lov na ljude ili tako nešto 1 Link to comment
Shan Jan Posted Wednesday at 11:06 Share Posted Wednesday at 11:06 Ovo je najludja vlast ikada Link to comment
dunja Posted Wednesday at 12:56 Share Posted Wednesday at 12:56 Dva brza pitanja, ko zna zna: Staju li busevi koji krecu sa BASa ka jugu (pravac Velika Plana, Jagodina, Niš itd.) i dalje kod autokomande? Da li je busić A1 sa aerodroma sad staje i na novom BASu? Fala! Link to comment
ragasto Posted Wednesday at 16:10 Share Posted Wednesday at 16:10 3 hours ago, dunja said: Dva brza pitanja, ko zna zna: Staju li busevi koji krecu sa BASa ka jugu (pravac Velika Plana, Jagodina, Niš itd.) i dalje kod autokomande? Da li je busić A1 sa aerodroma sad staje i na novom BASu? Fala! A1 staje na novom BASu, to mu je prva stanica na putu ka Slaviji. Info je od prošle nedelje, vraćao sam se sa aerodroma. Karta je 300 ili 400 din, ne sećam se tačno. Ne znam za prvo pitanje. 1 Link to comment
Shan Jan Posted Wednesday at 16:36 Share Posted Wednesday at 16:36 Za prvo znam da su stajali i posle izmestanja basa ali to se menja non stop. Mozda pozvati lompaniju koja vozi? 1 Link to comment
đorđe geprat Posted Wednesday at 17:45 Share Posted Wednesday at 17:45 jedno pitanje koje me kopka: iz tunelske cevi železnice rakovica - karađorđev krak izdvaja se krak ka prokopu. ide li taj krak iznad ili ispod cevi karađorđev park - rakovica? nisam uspeo da provalim. Link to comment
KnightLore Posted Wednesday at 20:00 Share Posted Wednesday at 20:00 Ispod. Glavni pravac je Prokop - Rakovica sa koje se sa obe strane odvajaju/ulivaju kraci ka tunelu Vračar, tj. stajalištu Karađorđev Park. Najniži nivo je kolosek Prokop - KP, srednji nivo su glavni koloseci Prokop - Rakovica, kao i kolosek KP - Prokop. Dupli kolosek KP - Rakovica ih sve preskače. 1 Link to comment
Recommended Posts