spettacollo Posted October 25 Posted October 25 Verovatno ste već videli, meni je novost pa sam pod utiskom: autobusi zglobni na liniji 56, niške tablice, na autobusima piše Niš Ekspres. Jbt, zli plivač je rešio da ne pretekne nitaš od javnog prevoza u Beogradu,
Sokrat Posted October 25 Posted October 25 Uskoro će vest biti "Danas se na ulicama Beograda nije zapalio nijedan autobus". 5
slepa živana Posted October 25 Posted October 25 stajalište "pirandelova", općina zvijezdara vidite li tablu? vidite li klupu? i ja. 1
J-♣ Posted October 25 Posted October 25 1 hour ago, Milosh76 said: Crnjak je još veći što je crveni behaton (označavanje linije parking mesta) kako treba, tj. na 90° u odnosu na ivičnjake. 1
bios Posted October 25 Posted October 25 (edited) 7 minutes ago, J-♣ said: Crnjak je još veći što je crveni behaton (označavanje linije parking mesta) kako treba, tj. na 90° u odnosu na ivičnjake. Da su znali za jadac prvo bi crveni stavili, pa uklapali ostale. Edited October 25 by bios 1
Milosh76 Posted October 25 Posted October 25 43 minutes ago, slepa živana said: srbija - muzej iluzija Zemlja fasade 1 1
barfly Posted October 25 Posted October 25 Prednost ovog modela behatona je što izgleda kao govno, kako god da ga složiš, pa se ovo ne primeti toliko. 1
Recommended Posts