Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Чекај је л’ било још људи у том аутобусу? Јер ако јесте онда су сви они морали да чекају да ти одеш да паркираш и вратиш се у аустобус што му дође доста бахато с твоје стране зар не. Мислим шта те ту онда чини бољим од Шриланчанина који прескаче станице :D

14 minutes ago, villiem said:

Ne kontam

šta je ovo što si napisao, insert iz nekog filma, gde se ovo događa?

• Haha 1
16 minutes ago, johan nagel said:

Чекај је л’ било још људи у том аутобусу? Јер ако јесте онда су сви они морали да чекају да ти одеш да паркираш и вратиш се у аустобус што му дође доста бахато с твоје стране зар не. Мислим шта те ту онда чини бољим од Шриланчанина који прескаче станице :D

Parkirao sam pored puta, morao sam da udjem, zakazana ambasada, nije stao na stanicu, kasnio sam al sam stigao na vreme jer sam uzeo kola, ne secam se koliko je bilo unutra, nije mnogo. Kada sam usao on je jos uvek naplacivao karte, medjugradski je bus. Sad smo ok, svakako bi stajao neko vreme. Za minut sam usao

Dalje?

Ranije je bio lik sto naplacuje dok bus ide, sada valjda stede pa naplacuje vozac kada on odluci da je momenat

Edited by villiem

Па океј кад тако мало разјасниш боље звучи. Међуградски је у питању што мења ствари јер капирам да иде ретко па није баш опција да сачекаш други, то те оправдава ајде :D

bangladešani ne preskaču stanice, voze školski po ps-u, stoje uredno u koloni itd. naši kad im je poslednja tura preskaču stanice po subjektivnom osećaju, seku, obilaze kolonu, trube pešacma na prelazu, svađaju se sa drugim vozačima

1 minute ago, levi said:

bangladešani ne preskaču stanice, voze školski po ps-u, stoje uredno u koloni itd. naši kad im je poslednja tura preskaču stanice po subjektivnom osećaju, seku, obilaze kolonu, trube pešacma na prelazu, svađaju se sa drugim vozačima

Ovo je u stvari uglavnom sve tacno sto si napisao, nisam imao srece valjda.

11 hours ago, levi said:

Problem sa Bangladešanima nije bahatost - izuzimajući telefoniranje u vozilu, gotovo svakodnevno gledam na liniji 51 - nego to što jednostavno ne umeju da voze. Ili voze sporo, ili naglo koče, evo jedan od njih je pre neki dan na Brdu pregazio ženu na pešačkom. Takođe, čini mi se da neretko namerno idu u konvoju iz nepoznatog razloga. Nisu cvećke, kao što nisu ni glavni problem gradskog prevoza.

• +1 3

Onaj prvi je jedini skontao kuda treba da ide a ostali ga prate...

Poseban nivo tuge su svi ti mucenici koje su doveli u zemlju jer mrski domoroci nece vise da rade za male plate.

• +1 2
7 hours ago, Malvo said:

Nisu cvećke, kao što nisu ni glavni problem gradskog prevoza.

Naravno. Hoću reći, i na njemu je zbog toga što se prihvatio tako odgovornog posla za koji nije kvalifikovan, ali pre svega na onome koji bi ga takvog zaposlio pre nego da profesionalcu poveća platu.

• +1 2

Google Translate radio.

Niko od nasih nije hteo da se iscima da im posalje sta treba da pise. A nisu se cimali ni da provere na prijemu. Cirkus.