jorma shparga Posted October 8 Share Posted October 8 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/sapic-autobusi-boja/ Cenim da ce svima biti lakse kada budu satima cekali nemanjicki plav autobus... meni ponekad padne na pamet da se Vesic prerusava u Gangulu i lupa random idiotarije samo kako bi ljudi mislili da je Sapic degenerik - realno kolicina gluposti po metru kvadratnom u okolini ovog coveka protivi se zakonima fizike! 3 6 Link to comment
đorđe geprat Posted October 8 Share Posted October 8 On 7. 10. 2024. at 8:28, Milosh76 said: Zatvoren ulaz u Sarajevsku sa Mostara... cisto da ocekujete katastrofu od guzve. što? i, da pitam da li je završeno u savskoj sa tramvjskim šinama? na kraju, peronska karta na autobuskoj stanici u aranđelovcu košta 30 dinara. Link to comment
papapavle Posted October 8 Share Posted October 8 16 minutes ago, đorđe geprat said: što? i, da pitam da li je završeno u savskoj sa tramvjskim šinama? Ma kakvi završeno, trenutno se snima "Battlefield Earth" drugi deo. Došli su i do raskrsnice ka Sarajevskoj, pa otuda zatvaranje. 1 1 1 Link to comment
Milosh76 Posted October 8 Share Posted October 8 Odlicno...sto vise odugovlace sa Savskom, manje su sanse da ruse most, Mogli bi da produze do sredine novembra bas kad padne prvi sneg, pa da odloze sve za prolece... 2154 po mogucstvu... 1 Link to comment
Popular Post Malvo Posted October 8 Popular Post Share Posted October 8 Bojim se da je Gangula toliko lud da ne povezuje stvari kao ostali ljudi, ne bi kod njega bio problem da se to radi paralelno. Ovaj je duplo gori od Vesića. Glup, lud, bahat. 10 Link to comment
đorđe geprat Posted October 8 Share Posted October 8 5 hours ago, Milosh76 said: Odlicno...sto vise odugovlace sa Savskom, manje su sanse da ruse most, Mogli bi da produze do sredine novembra bas kad padne prvi sneg, pa da odloze sve za prolece... 2154 po mogucstvu... nema šanse da se odlaže. video si kako se uradilo sa BAS. treba da se raščisti prostor. uostalom došao je brat arapin u inspekciju. Link to comment
mraki Posted October 12 Share Posted October 12 Neverovatno je, ali neverovatno koliko su oni uspeli da upropaste javni prevoz. Čujem horor priče od ljudi koji putuju na liniji Ml-Bg. Nije valjalo ni do sad, ali sad je bukvalno neizvodljivo stići na posao. 3 Link to comment
barfly Posted October 12 Share Posted October 12 Morali su da žrtvuju taj, pa rekao bih beznačajno mali broj ljudi, da bi grad prodisao. Oni mogu povoljno da iznajme neku gajbicu blizu posla. 1 1 Link to comment
Malvo Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) 11 hours ago, mraki said: Neverovatno je, ali neverovatno koliko su oni uspeli da upropaste javni prevoz. Čujem horor priče od ljudi koji putuju na liniji Ml-Bg. Nije valjalo ni do sad, ali sad je bukvalno neizvodljivo stići na posao. Ma ovih mesec dana je užas potpuni. Juče ujutro sam dočekao da na mapi nema ni 52 ni 56. U normalnim okolnostima ima ih pet koji idu na stanici i nijedan nije dalji od tri stanice. Počeli su da idu u konvojima, da li zbog nepoznavanja trase ili da bi ćućorili na početnoj ili možda jednostavno imaju nalog da promaše polazak a da privatnik svejedno uzme pare. Edited October 12 by Malvo Link to comment
mraki Posted October 12 Share Posted October 12 Bio neki prilog na N1 juče, bukv stoje na okretnicama i neće da voze. Link to comment
villiem Posted October 12 Share Posted October 12 20 minutes ago, mraki said: Bio neki prilog na N1 juče, bukv stoje na okretnicama i neće da voze. Ja sam pre nekog vremena cekao neki bus, i dodje lik tamnoput, nema to veze, nego nije stao na stanicu vec onako malo prikocio, i kao ma nema ovde nikoga za mene i dao gas, znaci bez stajanja. Posto sam bio kolima, otrcim do parkinga i ubacim se u saobracaj pa krenem za njim. On je morao da staje na sledecu stanicu tj tamo je stvarno stao, valjda je neko iskocio pred bus. Stignem ga, parkiram kola ispred busa, upalim sva cetiri i upadnem u bus da kazem sta imam, on nista ne razume i deluje onako dobrocudno, i ja se smirim i kazem..slusaj me sad pazljivo i pocnem sporo da pricam, srpski...kazem, idem ja sada do parkinga preko, da ostavim auto i vracam se odmah u tvoj autobus, ti me sacekaj, ok? On samo klima glavom i sporazumemo se. Posle smo se ispricali na engleskom natenane kada je stajao 1 Link to comment
Popular Post Calavera Posted October 12 Popular Post Share Posted October 12 15 minutes ago, villiem said: Ja sam pre nekog vremena cekao neki bus, i dodje lik tamnoput, nema to veze, nego nije stao na stanicu vec onako malo prikocio, i kao ma nema ovde nikoga za mene i dao gas, znaci bez stajanja. Posto sam bio kolima, otrcim do parkinga i ubacim se u saobracaj pa krenem za njim. On je morao da staje na sledecu stanicu tj tamo je stvarno stao, valjda je neko iskocio pred bus. Stignem ga, parkiram kola ispred busa, upalim sva cetiri i upadnem u bus da kazem sta imam, on nista ne razume i deluje onako dobrocudno, i ja se smirim i kazem..slusaj me sad pazljivo i pocnem sporo da pricam, srpski...kazem, idem ja sada do parkinga preko, da ostavim auto i vracam se odmah u tvoj autobus, ti me sacekaj, ok? On samo klima glavom i sporazumemo se. Posle smo se ispricali na engleskom natenane kada je stajao 2 14 Link to comment
Malvo Posted October 12 Share Posted October 12 Najlakše je reći da je problem u nesvrstanima™, ali da je tako, oni bi bili utegnuti kroz neko vreme. Nego nije (samo) do njih. Sada se i ovde desio divljački princip raspodele okupirane teritorije, njih 15 autoprevoznika vozi, ne da bi vršili uslugu javnog gradskog prevoza i za to uzeli novac, nego da bi uzeli novac kaobajagi vršeći uslugu javnog gradskog prevoza. 3 Link to comment
levi Posted October 12 Share Posted October 12 41 minutes ago, villiem said: Ja sam pre nekog vremena cekao neki bus, i dodje lik tamnoput, nema to veze, nego nije stao na stanicu vec onako malo prikocio, i kao ma nema ovde nikoga za mene i dao gas, znaci bez stajanja. Posto sam bio kolima, otrcim do parkinga i ubacim se u saobracaj pa krenem za njim. On je morao da staje na sledecu stanicu tj tamo je stvarno stao, valjda je neko iskocio pred bus. Stignem ga, parkiram kola ispred busa, upalim sva cetiri i upadnem u bus da kazem sta imam, on nista ne razume i deluje onako dobrocudno, i ja se smirim i kazem..slusaj me sad pazljivo i pocnem sporo da pricam, srpski...kazem, idem ja sada do parkinga preko, da ostavim auto i vracam se odmah u tvoj autobus, ti me sacekaj, ok? On samo klima glavom i sporazumemo se. Posle smo se ispricali na engleskom natenane kada je stajao šta? 1 Link to comment
Recommended Posts