Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Lol, dakle neće više da idu preko Pančevca. Tačno bih se upucao da se vozim autobusom, ladno će neko ko ne živi na Novom Beogradu ili Zemunu ići skroz oko grada, pa sa Novog Beograda na Zvezdaru, Karaburmu, Palilulu ili u centar. To putovanje će da traje 3-4 sata minimum.

Posted

Urazumio si se, neputniče. :lolol:

• Haha 2
Posted

Onome ko živi u Studenjaku će biti do jaja. :D

Stvarno nije to nedođija, ali prevoz je bio organizovan tako da autobus staje na više mesta u gradu, pa sam ja izlazio kod Metroa ili na prvoj GSP stanici posle Pančevca, da sam morao svaki put do glavne isto bih pizdeo. :D

Posted

Zamolis majstora da otvori vrata na semaforu..eto resenja :)

Posted
21 minutes ago, SNARC said:

Zamolis majstora da otvori vrata na semaforu..eto resenja :)

Ovi iz Šri Lanke staju isključivo na stajalištima :sad:

• Haha 1
Posted
42 minutes ago, Boksi said:

Ovi iz Šri Lanke staju isključivo na stajalištima :sad:

... i ne razumeju srpski :sad:

• +1 1
Posted (edited)
14 hours ago, Malvo said:

Slažem se da je to previše, a i da ne verujem da je ideja odvraćanje neputnika da uđu na peron, ali to mu jeste pozitivan efekat. Ni stara ni nova stanica nisu dovoljno velike da na njih uđe veći broj neputnika, zavladao bi potpuni cirkus.

Cena peronske je u skladu sa cenama svega na stanici. Jedna od lekcija koju nauče mnogi koji je ne koriste redovno je da se voda i nešto za grickanje i esspreso ne kupuju na njoj.

ne znam kako je na novoj BAS ali, i na staroj je to bilo glupost. taj žeton/peronska karta je služila da prođeš kroz onaj trokrak i izađeš na peron gde se nalazi autobus. ko bi od neputnika tu uopšte zalazio sem ako baš mora putniku koga ispraća da pomogne oko prtljaga i ulaska u autobus?

što se tiče peronske karte*doplate uz kartu i to je nepotrebno. prevoznici plaćaju usluge autobuske stanice.

drugo, zanima me zaštoje upotreba klonje 100 dinara ako je u parkovima besplatna a na pijacama 20 dinara ako se ne varam. na železničkoj stanici, aerodromu, tržnim centrima....... je isto tako besplatna.

Edited by đorđe geprat
  • +1 1
Posted
14 minutes ago, đorđe geprat said:

drugo, zanima me zaštoje upotreba klonje 100 dinara ako je u parkovima besplatna a na pijacama 20 dinara ako se ne varam. na železničkoj stanici, aerodromu, tržnim centrima....... je isto tako besplatna.

Ali zato ako te uhvate...

• Haha 1
Posted
6 hours ago, Downforce said:

Jao haosa kada im gekne taj aparat....

A geknuce.

Pri tom ne znam zasto uvek moraju svima da komplikuju zivot, ukljucujuci i sebi. Mogli ljudi lepo da primene vec gotova resenja, login i korisnicki nalog na sajtu, citac koji ima mogucnost ocitavanja i elektronskih i stampanih qr kodova, online overa povratnih karata...

To sto je sada ovako lakse bilo odraditi ne znaci da je to tako dobro...

Al kako ce onda kumov mali koji je zavrsio kurs od dve nedelje da napravi aplikaciju za namesteni tender? :cry:

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
5 hours ago, dunja said:

posao čoveka čiji je zadatak decenijama bio da skuplja žetone na ulasku na peron (jer ih niko nije ubacivao u ono rotirajuće čudo) sad bio zamenjen čovekom čiji je posao bio da svakom putniku uzme kartu i prisloni na čitač

Od sakupljača do prislanjača...  reklo bi se jedan sasvim dobar karijerni upgrade.

Mnogi od nas su prošli taj trnovit put, usuđujem se reći i the long and winding road... :fantom:

• Haha 1
Posted
1 hour ago, đorđe geprat said:

ako je u parkovima besplatna

Si bio u parku kod Ekonomskog? 

Ništa nije besplatno :fantom:

• Haha 4
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Ali zato ako te uhvate...

ne zajebavaj, mislio sam na WC po parkovima.

Posted

Izvini đorđe, sigurno sam preterao.

• Haha 1