dunja Posted September 30 Posted September 30 Sad sam uporedila, za isti polazak, cena karte na sajtu je ista sada kao što je bila u petak sa stare stanice, tako da se cena peronske karte najverovatnije sa selidbom nije promenila. Da nas ne optuže da širimo dezinformacije, mi što mrzimo Srbiju i Precednika i sve srbsko 2 2
Downforce Posted September 30 Posted September 30 1 hour ago, dunja said: BAS ima i novi sajt, može i karta da se kupi https://www.bas.rs/ Ne radi. Nije da sam iznenadjen, samo da napomenem... Probao da rezervisem i jok. Beskonacni loading na padajucem meniju... 3
dunja Posted September 30 Posted September 30 (edited) 8 minutes ago, Downforce said: Ne radi. Nije da sam iznenadjen, samo da napomenem... Probao da rezervisem i jok. Beskonacni loading na padajucem meniju... Karta može da se kupi samo za polaske iz Beograda, tako da ako pokušavaš da staviš nešto drugo kao polaznu stanicu, ima taj beskonačni loading. To je i mene zbunilo i verovatno je zato što su hteli da na sajtu potpuno odvoje dolaske, za koje ne može da se kupi karta, od odlazaka. Svakako debilno rešenje. Ja nisam kupila, ali sam došla do plaćanja, tj. poslednjeg koraka i delovalo je da radi. Edited September 30 by dunja
ragasto Posted September 30 Posted September 30 Po narodnom običaju, tu je i ne pismenos: https://citymagazine.danas.rs/scena/aktuelno/novi-blam-samo-na-novom-bas-u-mozete-da-popijete-ova-pica-i-to-jedino-ako-ste-nepismeni/?ref=danas 2
barfly Posted September 30 Posted September 30 Ako hoćete da se malo socijalizujete i vežbate strane jezike, idite do stare autobuske da ljudima objašnjavate kako se dolazi do nove. 1 7
Downforce Posted September 30 Posted September 30 53 minutes ago, dunja said: To je i mene zbunilo i verovatno je zato što su hteli da na sajtu potpuno odvoje dolaske, za koje ne može da se kupi karta, od odlazaka. Svakako debilno rešenje. Pa oada je zbunilo nas dvoje zamisli kako ce tek strance... Budalastine realno 1
barfly Posted September 30 Posted September 30 28 minutes ago, Milosh76 said: To je surovo Izvinjavam se jbg. Bilo mi ih je žao. Kontam da bi mnogo koštalo da su tu postavili neko uputstvo\mapu sa gsp linijama do nove stanice. (ostavljam promil šanse da tako nešto stvarno postoji tamo, a da ja nisam primetio.) 1
Bambula Posted September 30 Posted September 30 1 hour ago, ragasto said: Po narodnom običaju, tu je i ne pismenos: https://citymagazine.danas.rs/scena/aktuelno/novi-blam-samo-na-novom-bas-u-mozete-da-popijete-ova-pica-i-to-jedino-ako-ste-nepismeni/?ref=danas Sunce ti, Ultra 0.25 u veleprodaji 62din,kod njih 350 1
Malvo Posted September 30 Posted September 30 Peronska karta košta 300 dinara ako kupujete samo nju da biste ušli na peron. To se dešava ako nemate overenu povratnu kartu ili niste kupili kartu, a rade samo dva šaltera na kojima se nalazi po 15+ ljudi. Onda lepo odete na treći šalter, na brzinu kupite peronsku i onda kupujete kartu kod vozača, ako ima mesta. U poslednje vreme se to dešavalo redovno zbog više nego očigledne nonšalancije u radu i organizaciji. Na šalteru za peronske mi je ista gospođa dva vikenda zaredom pokušala da vrati 100 dinara manje, opet verujem ne slučajno. Ljudi se hvataju za tu glupu peronsku kao da izgleda ne znaju da se ona plaća svuda. Negde je 50, negde 250 dinara, negde vam to podvedu pod overu karte, svejedno. Smatram i da to mora da postoji u nekom obliku, jer bi u suprotnom peroni većih autobuskih stanica bili preplavljeni raznoraznim likovima kojima nije ideja da uđu u autobus. 1
Klara Posted September 30 Posted September 30 Vala, nije baš svejedno da li je peronska karta 50 ili 300. Treba da postoji, to se slažem. 3
Delija67 Posted September 30 Posted September 30 Nije da sam previse putovao autobusima, ali van Srbije nisam nigde video da postoji peronska karta ili neki ekvivalent. Na perone autobuskih stanica u Atini, Larisi, Sofiji, Barseloni, Valensiji, Alikanteu, Lisabonu, Faru, Moskvi, Johanesburgu, Nelspruitu... se ulazi potpuno slobodno, bilo da putujes negde sa kartom kupljenom na salteru, online ili samo pratis ili docekujes nekoga ili saljes torbu 2
johan nagel Posted September 30 Posted September 30 Ја сам остао залеђен у неким давним временима када је то био онај жетон и коштао је нешто минимално али си морао да га имаш да би ушао на перон логично. Сада те клепе са 300 динара а типа карту си платио хиљаду, то делује сумануто.
Recommended Posts