Downforce Posted September 26 Share Posted September 26 (edited) 19 hours ago, Milosh76 said: Jbt na sta ovo lici. Kakva budzevina. Sad se setih ..razlog vise... Edited September 26 by Downforce Link to comment
Milosh76 Posted September 26 Share Posted September 26 Just now, Downforce said: Jbt na sta ovo lici. Kakva budzevina. Pogledaj natpis "BAS AUTOBUSKA STANICA BEOGRAD".. 1 3 Link to comment
Downforce Posted September 26 Share Posted September 26 (edited) Pogresno je na toliko mnogo nivoa. Bas su se potrudili. Ne znam da li me vise bole oci ili dusa...pri tom u isto vreme da umres od smeha. Spektakl. I kako su ofarbali stubove... Bas me zanima kako bi izgledale recimo piramide da su to naprednjaci pravili.... Edited September 26 by Downforce 1 3 Link to comment
villiem Posted September 26 Share Posted September 26 (edited) Dobro vi i funkcionisete Ovi sto dodju sa zapada moraju onda peske preko mosta tj.gradski prevoz, il sta, ne mogu uopste da idu dalje? bas i asb, to kao kad ulazis u mesto sa vise nacija, pa mora na svakom jeziku da pise Edited September 26 by villiem Link to comment
ragasto Posted September 26 Share Posted September 26 Svi koji idu autobusima su po definiciji nesposobni i njima se ne treba baviti. Treba da budu zahvalni i za behaton. 6 Link to comment
SNARC Posted September 26 Share Posted September 26 Ovakvu stanicu, koja koristi nadvoznjak kao zastitu od kise, video sam u Becu pre 10-15 godina..Tu dolaze i odatle odlaze busevi sa istocnoevropskom i balkanskom gologuzijom.. Link to comment
Downforce Posted September 26 Share Posted September 26 Fascinantan je momenat gde nikome od njih nije palo na pamet - pa dajte ljudi, na sta ovo lici? Nema smisla. 1 2 Link to comment
Malvo Posted September 26 Share Posted September 26 Nema tu palo na pamet. Dobili zadatak da skarabudže šta god do tad i tad - jedni zidali, drugi planirali saobraćaj. Prvi napravili ovo, drugi isplanirali Niš-Beograd preko Surčina. 1 Link to comment
johan nagel Posted September 26 Share Posted September 26 Ма ово је само привремено, док за десетак година не заврше и станичну зграду. Јак је и моменат што ни оно што су радили све ове године још увек нису завршили, део перона није наткривен уопште, све је нешто збуџено и полузавршено, поломише се у задњи час да то све склепају да буде колико толико функционално. О очекиваном саобраћајном колапсу да не говорим. О фикс идеји да се кружи обилазницом ако долазиш са југа исто боље не. 1 Link to comment
Shan Jan Posted September 26 Share Posted September 26 Nesto mi se javlja da niko zivi sa juga nece ovde stajati. Mozda ce koristiti Lastinu stanicu na jugu BGa (ako to i dalje postoji?) a kupiti i ostavljati putnike na autokomandi dok vlast zmirka na oba oka. Link to comment
El Guapo Posted September 26 Share Posted September 26 Nadam se inače... a Drajzerova im nije u funkciji do kraja godine, pa kako doći do stanice busom! Link to comment
Malvo Posted September 26 Share Posted September 26 Pa ovo odgovara ljudima sa NBG i sa Brda i gradskog dela Čukarice, recimo. Ali ostalima je baš jebeno. Stvar koju takođe nisu uzeli u obzir, to jest možda i jesu ali ih savršeno zabole, je da sadašnja BAS bila u neposrednoj blizini Ekonomskog i 15 minuta pešaka od Filozofskog/Filološkog/Matematičkog, odnosno tri stanice tramvajem do Pravnog i Tehničkog. Mnogi studenti su neretko sa predavanja išli kući i obratno. 6 1 1 Link to comment
slepa živana Posted September 26 Share Posted September 26 5 hours ago, Downforce said: Bas me zanima kako bi izgledale recimo piramide da su to naprednjaci pravili.... kao kocke 24 minutes ago, Malvo said: Pa ovo odgovara ljudima sa NBG i sa Brda i gradskog dela Čukarice, recimo. Ali ostalima je baš jebeno. Stvar koju takođe nisu uzeli u obzir, to jest možda i jesu ali ih savršeno zabole, je da sadašnja BAS bila u neposrednoj blizini Ekonomskog i 15 minuta pešaka od Filozofskog/Filološkog/Matematičkog, odnosno tri stanice tramvajem do Pravnog i Tehničkog. Mnogi studenti su neretko sa predavanja išli kući i obratno. sam si odgovorio. to im uopšte nije bio cilj, potreba ili zadovoljstvo korisnika cilj je da što više nas oteraju iz ove zemlje i dobro im ide 8 1 Link to comment
dunja Posted September 27 Share Posted September 27 12 hours ago, Shan Jan said: Nesto mi se javlja da niko zivi sa juga nece ovde stajati. Mozda ce koristiti Lastinu stanicu na jugu BGa (ako to i dalje postoji?) a kupiti i ostavljati putnike na autokomandi dok vlast zmirka na oba oka. Pitam vozača medjugradskog prevoznika jutros, redovna linija za Beograd, da li staje kod Autokomande (što je zaprsvo kod MUPa na Voždovcu), kaže još uvek da. Pitam, a od sledeće nedelje? Sleže ramenima, "to niko živi ne zna". 2 Link to comment
Malvo Posted September 27 Share Posted September 27 Pa ni ne zna niko živi, i to nije samo za sledeću nedelju nego i ubuduće. Ne može i nova BAS i autokomanda i neprelaženje preko mostova. Šta to znači, da autobusi koji idu sa autokomande neće ni stizati na NBG? Šta sa onima koji nastavljaju dalje za/iz Novog Sada?To je ništa manje ludilo jer autokomanda neće imati taj kapacitet. A kako drugačije ako se ne sme preko mostova? Napravili su gordijev čvor a ni pertle ne umeju da vežu. 3 Link to comment
Recommended Posts