igoraki Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 34 minutes ago, Taihoskopija said: Ljudi, kako sad u ovom limbu plaćamo prevoz? Individualno? Važe bus plus kartice sa dopunama i dalje? Sredinom aprila Grad Beograd jednostrano je raskinuo ugovor sa "Kentkartom", turskom kompanijom koja upravlja naplatom karata u javnom prevozu, uključujući i kontrolu naplate. Građani su u obavezi da do 28. maja plaćaju, odnosno validiraju karte, što je predviđeno otkaznim rokom. Šta će biti posle toga, niko iz Grada Beograda do sada nije pojasnio. Kaže nova https://nova.rs/vesti/drustvo/moramo-li-da-placamo-prevoz-u-beogradu-stigao-odgovor-na-glavnu-dilemu-posle-raskida-ugovora-sa-turcima/ 1
Taihoskopija Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 5 minutes ago, Shan Jan said: Konacno besplatan GSP za sve Ako naiđu žbiri kažemo: Jednostrani raskid najavio je lično gradonačelnik Šapić budući da je poručio da je ceo sistem javnog prevoza prema njegovim rečima bio jedna velika laž. 😏 3
borris_ Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Potpisan ugovor PMC ea Bg métro, ujedinili se francuzi i njemci. DBi + Systra.
munze Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 9 minutes ago, borris_ said: Potpisan ugovor PMC ea Bg métro, ujedinili se francuzi i njemci. DBi + Systra. Jel kazu kolko kosta?
borris_ Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 (edited) 43M€ Edit: Miliona ne milijarde naravno Edited May 11, 2023 by borris_ 1
Miki_belavista Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 da li se i dalje kupuju karte?upadaju li kontrolori?dolazim sledece nedelje u Bg pa ne znam sta da radim.
Shan Jan Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 E kupuju se karte i kucaju regularno ali nisam skoro video kontrolore... 1
smorenko Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 1 hour ago, Miki_belavista said: da li se i dalje kupuju karte?upadaju li kontrolori?dolazim sledece nedelje u Bg pa ne znam sta da radim. Da, ali su poceli da nestaju validatori busevima. Dok ti dodjes valjda ce se nesto vise znati. 2
Taihoskopija Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Da da, nema validatora, tako da ja ne bih poništavala karte ni u busevima u kojima ih ima ili uplaćivala na karticu dok se ne vidi šta dalje.
đorđe geprat Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 (edited) s mitinga u petak vratio sam se lastinim autobusom. onaj pravi međugradski. sedim u prvom redu do vrata i čitam papir, metar po iznad validatora. naslov "naredba". naređuje se vozaču da uspostavi ulaz isključivo na prednja vrata ikontroliše validiranje karata. ako dođe do problema sa validacijomi putnikom, da ne napušta stajalište i da potove policiju na 192. naravski, ništa od toga nije sprovedeno. 'artija trpi sve. Edited May 14, 2023 by djordje geprat
Miki_belavista Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 1 hour ago, smorenko said: Da, ali su poceli da nestaju validatori busevima. Dok ti dodjes valjda ce se nesto vise znati. bio sam i pre jedan od retkih koji ponistava dinuse sa kartice.
Recommended Posts