gospa buba Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 dobro je ja sam mislila da nora veselin da angazuje ridze, pa mi bilo malo hevi to 1
msv Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Uhodani su oni sa tim SMS-ovima, rade Beovizije, Zvezde Granda itd.
Frank Pembleton Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 A jel pišu negde šta je sa mesečnim?....shiit has hit the fan.
igoraki Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: A jel pišu negde šta je sa mesečnim? to eventualno baba vangina proročanstva da pogledaš, ako se negde spominje...vidiš da se ne zna ko pije a ko plaća i da svake nedelje izmišljaju novu priču. zadnje što sam ja video je da u maju ostaje sve po starom, busplus/kent do daljnjeg. 2
gospa buba Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 a ne pishu nigde nishta jer su proshle nedelje mislili jedno, pa su posle mislili drugo, pa trece, pa je shapic skakao kao majmun tamo vamo tokom procesa, pa su pomislili da im mozda to nije dobra putanja. ostaje samo da se nadamo da ispod nivoa ima nekih inzenjera organizatora mislilaca koji znaju kako stvari funkcionishu, uz obavezno nasipanje novca na koga treba, naravno. josh uvek je dosta neverovatno kojim tokom je to krenulo. nemoguce da nisu imali neki plan. tj PlAn. ili pLaN, kako je sad to popularno Sent from my RMX3710 using Tapatalk 1
Frank Pembleton Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 a ne pishu nigde nishta jer su proshle nedelje mislili jedno, pa su posle mislili drugo, pa trece, pa je shapic skakao kao majmun tamo vamo tokom procesa, pa su pomislili da im mozda to nije dobra putanja. ostaje samo da se nadamo da ispod nivoa ima nekih inzenjera organizatora mislilaca koji znaju kako stvari funkcionishu, uz obavezno nasipanje novca na koga treba, naravno. josh uvek je dosta neverovatno kojim tokom je to krenulo. nemoguce da nisu imali neki plan. tj PlAn. ili pLaN, kako je sad to popularno Sent from my RMX3710 using TapatalkSlaba je ta nada...Zato što je ludak agresivan i ne zna svoja ograničenja.Pričao sam sa čovekom koji je pokušao da bude medijator kad je ludak rešio da jednostrano raskine ugovor o reklamiranju na vozilima.Kaže mi da je sa sastanka izašao kao da ga je neko tukao.Kaže doslovno :Ja glupljeg čoveka nisam sreo... Sent from my BE2013 using Tapatalk 3 3
Блок_64 Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 On 28. 4. 2023. at 15:11, slepa živana said: banbus Palma
igoraki Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 4 minutes ago, johan nagel said: Ово је за Нови Сад иначе.. Nisam skontao, moja greška.
mraki Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) Jel ovo taj novi sistem? Edited May 10, 2023 by mraki
Lezilebovich Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 3 minutes ago, mraki said: Jel ovo taj novi sistem? Bukvalno jeste. Imamo jedan sistem koji smo debelo platili i onda dolazi nasminkani novi sistem na isto mesto, a da prethodni jos nije sklonjen. I svadjaju se, a neko treci snima i salje na drustvene mreze. Na kraju stari sistem ostaje ba svom mestu, a dobra gradjanka se sklanja da napravi mesta za novi sistem 5
Taihoskopija Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Ljudi, kako sad u ovom limbu plaćamo prevoz? Individualno? Važe bus plus kartice sa dopunama i dalje?
Recommended Posts