No7 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Колико је генерала ЈНА посмењивао Милошевић?То није могуће, Шешељ је на тастеру ДБ. Управо је он са својим јединицима правио огормне порблеме због недисциплине и злочина. И још нешто, Шешељ је давао подршку САД у то време. Јел то наредба из централе?
braca Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 То није могуће, Шешељ је на тастеру ДБ. Управо је он са својим јединицима правио огормне порблеме због недисциплине и злочина. Stani malo, kakvi sad zlocini? Ja mislio da Seselj robija "na pravdi Boga" 8 godina...
steins Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ti si neshto gadno pobrkao (ili radish neshto drugo, mnogo loshije) ... ja tebi nisam spochitavao shovinizam ... vec si se ti deklarisao kao nacionalista, a ja sam ti pokushao reci kako to nije bash dobro ... dodushe, bez uspehainache, to sto pishe, ja govorim od pochetka raspada bivshe drzhave ... tako da mi ne mozhesh to spochitatimoguće je da sam onda ja nešto pogrešno shvatio. Kao što je moguće da smo mi govorili o istoj stvari iz dva potpuno različita rakursa. Ništa strašno. PS Ne brigaj, nemam običaj da razvijam konstrukcije iza ledja. nisam taj tip. previše sam mrzljiv. :D
Roger Sanchez Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 OUT on the mean streets of Port-au-Prince, the earthquake-devastated capital of Haiti, the Yugosphere—the ties that still bind the people of the former Yugoslavia—appears to be alive and well. Marin Mikulec (pictured left), a Croat, trains UN and Haitian policemen. Vojkan Ivanovic from Serbia (pictured right) spends his day protecting the UN police chief here. But when the day is done, they hang out together as friends.Lt Col Ivanovic and Senior Police Inspector Captain Mikulec are part of the UN’s deployment of 3,243 policemen in Haiti. Today there are five Serbs in the stabilisation mission, which is known as MINUSTAH, and three Croats. They do a variety of jobs but all live on the same floor of the same building. If they were attacked, says Capt Mikulec, “we would defend ourselves together.”
Roger Sanchez Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ima još... Policemen have a reputation among journalists of being sparing with information, and Capt Mikulec and Lt Col Ivanovic don’t disappoint. Capt Mikulec took part in the major campaigns of 1995 that crushed rebel Serbs in Croatia. Lt Col Ivanovic came under NATO bombardment in Kosovo in 1999. But ask them to recall the most dramatic moment of their wars, and they become coy. It was war, they say: it was tough but it's behind us.Stop being coy!
MancMellow Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Pa to je to, i kad ljudi budu pravili naseobine u galaksiji Andromeda naše dve će biti jedna pored druge
luba Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 jebote, samo bi timu dzudi palo na pamet da radi pricu o srpskom i hrvatskom panduru na haitiju. s jedne strane, aman. s druge, kapa dole.
harper lee Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 jebote, samo bi timu dzudi palo na pamet da radi pricu o srpskom i hrvatskom panduru na haitiju. s jedne strane, aman. s druge, kapa dole.A sto ne bi? Na cemu je inace dobri Judah i napravio sebi worldwide karijeru? Neki ljudi bi trebalo spomenik da dignu mulcima iz bivse SFRJ.
cedo Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Pa to je to, i kad ljudi budu pravili naseobine u galaksiji Andromeda naše dve će biti jedna pored drugeA dao bih ruku u vatru, da oni shto su najveci jarani napolju bi se prvi zakrvili ovde.
dragance Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 A dao bih ruku u vatru, da oni shto su najveci jarani napolju bi se prvi zakrvili ovde.Slobodno sebi trazi protezu, posto je obratno slucaj u mnogo vise puta - oni koji su se najvise ovde krvili su sada najbolji jarani "napolju".
cedo Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Slobodno sebi trazi protezu, posto je obratno slucaj u mnogo vise puta - oni koji su se najvise ovde krvili su sada najbolji jarani "napolju".To sam i ja rekao ... ne?
Далибор Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Stani malo, kakvi sad zlocini? Ja mislio da Seselj robija "na pravdi Boga" 8 godina...On ne robija nego je u pritvoru
dragance Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 To sam i ja rekao ... ne?Ja to razumeo u obratnom smeru.
Recommended Posts