Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Ovaj topic ce dostici 3cifren broj strana postovali mi ili ne.

Posted

sustinski si u pravu, ali bilo bi lepo da ispostujes neku minimalnu formu koju zahteva pisanje na ovom svetom topicu : :ziga:

Posted

reportovao sam ga, mislim da bi svi to trebalo da uradimo! :ziga::ziga:

Posted

Banujte nevernika! Pravda za :ziga:!

Posted

Skromni doprinos za O Svemoguceg :ziga:

Posted

Ne moze da da bedna tri gola i da mi spase tiket, a ima ceo topik... :ziga: Bruka!

Posted

Pomozi sebi, pa će ti i :ziga: pomoći!

Posted (edited)

100! ko je naj, sasvim naj obozavaniji dasa? :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga:smiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gif:ziga: :ziga: smiley_hail.gifsmiley_hail.gif

Edited by Hustler
Posted

100a strana!!!!!Bravo žigo!!!!!:ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga:

Posted
POLA ENGLESKE HOĆE NIKOLU žIGIĆA!Srpski napadač veoma blizu prelaska na Ostrvo ovog leta, za njega zainteresovani Blekburn, Vigan, Stouk, Aston Vila, Vest Hem i Everton!Kako lazu novinari... otkud samo pola!? angry.gif Cela Engleska se trese jer im stize :Hail: Ovog vikenda je :Hail: pokazao i sta znaci cojstvo: zastititi druge od sebe. :Hail: 100 :Hail:
Posted

100 x :Hail: :ziga:Udruzenje golmana Premijer lige je uputilo ostar protest povodom informacija da bi :ziga: mogao da zaigra na Ostrvu! :Hail::ziga: