Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Opet greska ide ::ziga: srecan ti prvi maj!

Posted
Opet greska ide ::ziga: srecan ti prvi maj!
meni je Zile baba pa mi dozvoljava da ga ovde na forumu oslovljavam nadimkom:ziga:
Posted

Nova :ziga: zrtva ce biti Almerija, tu se ocekuje kisa golova.

Posted

Kisa golova je vec pala,samo Almerija za to tek treba saznati :ziga:

Posted (edited)

Čitam danas u 1 dnevnom listu da je neki klub sa saturnovog prstena pokušao da angažuje :ziga: za osvajanje intergalaktičkog trofeja? Ima li istine u tome? Priča se da :ziga: nema ništa protiv da pokori svemir, samo je problem u atmosferi.

Edited by pacey defender
Posted (edited)
Čitam danas u 1 dnevnom listu da je neki klub sa saturnovog prstena pokušao da angažuje :ziga: za osvajanje intergalaktičkog trofeja? Ima li istine u tome? Priča se da :ziga: nema ništa protiv da pokori svemir, samo je problem u atmosferi.
Ma kakvi, gde god :ziga: kroci nogom :ziga: Edited by Psihodelija
Posted

Jedini tim koji zasluzuje da :ziga: igra u njemu sledece sezone je Barsa. Zamislite te silne sanse koje bi pretvarao u golove, sa njim u timu Barsa bi zaista bila mocna...

Posted
Zamislite te silne sanse koje bi pretvarao u golove...
zamislio sam! :ziga:nova strana!:ziga:
Posted
Jedini tim koji zasluzuje da :ziga: igra u njemu sledece sezone je Barsa. Zamislite te silne sanse koje bi pretvarao u golove, sa njim u timu Barsa bi zaista bila mocna...
dajte ljudi...imajte malo obzira!navijacima reala je dovoljno tesko veceras.
Posted
dajte ljudi...imajte malo obzira!navijacima reala je dovoljno tesko veceras.
Da se nadovežem na ovo. :ziga: je humanista, on neće da dozvoli da se ceo svet smori gledajući fudbal u kome Barsa bije sve redom sa po 5-0. On misli na nas ljubitelje fudbala.Za njega je sledeći nivo, titula sa Werderom u Nemačkoj ili igranje fudbala posle auta Delapa u Stoke.
Posted
:ziga:
svakoj crkvi je potreban hor :Hail: pa i našoj.ovo dodje kao oče naš.tačnije :ziga: naš