Nemanja Posrbica Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 . Daće gol do kraja, nema potrebe da u to sumnjam... :ziga: :ziga:
football_addict Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 najbolji fudbaler planete a i sire svih vremena a i duzeOvo treba da stoji kao podnaslov topica. Ili eventualno ono: to sto ne igra ne mora da znaci da nece dati gol.
roux senyurt Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 mislim da je doslo krajnje vreme da izbacimo iz upotrebe smajlije, ili bilo koje druge znakove pri pominjanju Njega, jer jednostavno nismo dostojni. takodje, zahtevam od nadleznih organa da ostro sankcionisu bilo kakvo pominjanje Njegovog imena u ubuducem forumskom pisanju. predlazem da se takvi izgrednici kazne kamenovanjem, lomljenjem prstiju i vadjenjem ociju. svestan sam da su ove kazne blage, ali ipak se trebamo drzati nekih pravila prastanja i velikodusnosti. i On je poznat po tim vrednostima.
stevo glogovac Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 jbt četvrtak je još bolji od nedelje :Hail: :Hail: :Hail: ukinuće ova vanredna kola moćnici, sigurnoidem , u spokojan sanlaku noć
Boza_zvani_Pub Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 jel se secate onog gola romi na mari...ja se upravo secammmmmmmmmmmmmm:)
tsva Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 1 gol 99.7% 2 gol - 5 igraca atletika zabezeknuti i puni strahopostovanja gledaju tako da niko nije pratio onog nesrecnika kojem nije bilo tesko da se upise3 gol - cista asistencija velemajstora koji je u buketu igraca u dresovima veoma prijatnih boja pronasao saigraca i pogodio ga veoma precizno tako da ovome nije bilo tesko da zavrsi zapoceto.4 gol - golman izlazi sa svoga gola da pokrije tako da Munitisu i nije bilo tesko da se upise5 gol - majstorija velemajstorasve u svemu kada je golman atletika skinuo onaj volej - sam je na sebe navukao petardu i neka mu sluzi za primjer sta ce mu se desiti slijedeci put ako se bude tako drsko ponasao
Bright Billy Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) brasilero brasilero... que amargo se te ve es mas grande, es mas grande que pele Edited April 24, 2009 by Bright Billy
hattori Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ...5 gol - majstorija velemajstora...kaze se5 gol- :ziga:
stevo glogovac Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 1 gol 99.7% 2 gol - 5 igraca atletika zabezeknuti i puni strahopostovanja gledaju tako da niko nije pratio onog nesrecnika kojem nije bilo tesko da se upise3 gol - cista asistencija velemajstora koji je u buketu igraca u dresovima veoma prijatnih boja pronasao saigraca i pogodio ga veoma precizno tako da ovome nije bilo tesko da zavrsi zapoceto.4 gol - golman izlazi sa svoga gola da pokrije tako da Munitisu i nije bilo tesko da se upise5 gol - majstorija velemajstorasve u svemu kada je golman atletika skinuo onaj volej - sam je na sebe navukao petardu i neka mu sluzi za primjer sta ce mu se desiti slijedeci put ako se bude tako drsko ponasaosve je tačno, da tačnije ne mož biti dodao bih samo momenat - kada viče svom odbrambenom saigraču prilikom pravljenja penala za Atletiko: "Ne diraj ga ćelavi, sviraće stoka penal".Nije poslušao , popiće klupu u nedelju
Recommended Posts