Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala ti :ziga: za zlato za žensku repku u basketu, kakav čovek :ziga:

Edited by Mil@n
Posted

:ziga: potpisao za Cliperse

• +1 1
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

:ziga:  igra kosarku... pre 18 godina

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted

Opet ja sa "kartometrijom", ali moram. Ovaj derbi mi je 1 od najdražih, ako ne i najdraži, ne samo zbog gaženja komšija nego zbog celog putešestvija pre tekme.

Dakle jeseni 2003. godine sam se vratio, ekspresno, iz Beograda u Šabac jer sam pao godinu na faksku. Tek je prošlo mesec dana a meni su svi već nedostajali. I tako dodjemo na ideju, drugar koji je tek upisao fax u NS, da napravimo malu "uvertiru" pred derbi, da dodje nas par kod njega u NS u petak da izadjemo, pa onda svi za BG na tekmu i posle u provod (bežbrižni studentski dani)... U svakom slučaju proslava je trajala do kasno u noć, a detalja kog se sećam da smo u Cvjeti Zuzorić smarali Redži Frimena da pod hitno predje kod nas (valjda je tad još uvek bio u FMP).

IMG_2834.jpeg

Posted

u septembru 2003. u poslepodnevnim časovima sam se prebacio iz Beograda u NS na služenje vojnog roka i ovaj derbi pamtim po tome što sam nabio slušalice i slušao prenos dok kao čistim lišće, po nekom vetru, što je samo po sebi uzaludan posao, ali i dalje jedan od poslednjih karaktarističnih derbija koji se pamte, ovo posle manje više sve konfekcija. a i pre, još od Krupnikovića

• +1 1
  • 2 months later...