Mil@n Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 (edited) Hvala ti za zlato za žensku repku u basketu, kakav čovek Edited June 28, 2021 by Mil@n
Milosh76 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 (edited) igra kosarku... pre 18 godina Edited November 9, 2021 by Milosh76 1
John Coltrane Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Opet ja sa "kartometrijom", ali moram. Ovaj derbi mi je 1 od najdražih, ako ne i najdraži, ne samo zbog gaženja komšija nego zbog celog putešestvija pre tekme. Dakle jeseni 2003. godine sam se vratio, ekspresno, iz Beograda u Šabac jer sam pao godinu na faksku. Tek je prošlo mesec dana a meni su svi već nedostajali. I tako dodjemo na ideju, drugar koji je tek upisao fax u NS, da napravimo malu "uvertiru" pred derbi, da dodje nas par kod njega u NS u petak da izadjemo, pa onda svi za BG na tekmu i posle u provod (bežbrižni studentski dani)... U svakom slučaju proslava je trajala do kasno u noć, a detalja kog se sećam da smo u Cvjeti Zuzorić smarali Redži Frimena da pod hitno predje kod nas (valjda je tad još uvek bio u FMP).
levi Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 u septembru 2003. u poslepodnevnim časovima sam se prebacio iz Beograda u NS na služenje vojnog roka i ovaj derbi pamtim po tome što sam nabio slušalice i slušao prenos dok kao čistim lišće, po nekom vetru, što je samo po sebi uzaludan posao, ali i dalje jedan od poslednjih karaktarističnih derbija koji se pamte, ovo posle manje više sve konfekcija. a i pre, još od Krupnikovića 1
Recommended Posts