stevo glogovac Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jbt sada sam tek video ovu majstoriju nadam se da ce mi oprostiti sto se sinoc nisam , ali evo vec u nedelju kada mi otac javi da je ponovo uradio ono o cemu svi decaci sanjaju , ja cu doci medju prvima i uraditi jedan dubok
kovik Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Bez gledanja, bez namere. Sledeći korak - bez dodira.
hattori Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bez gledanja, bez namere. Sledeći korak - bez dodira.ih, pa koliko ih se takvih nadavao!
Milosh76 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ako ne bude ima obaveza ce opet dati gol na JNA...
Costanza (Karma Police) Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :ziga: :ziga: Brate po Liverpulu...
minka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Sutra ocekujemo u Gijon-u da postigne 1 gol koristeci mnemonicku koncetraciju Sile - samo ce pomisliti na gol i gosti ce biti u vodjstvu :Hail:
Zli Gli Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ce uciniti da Hihon konacno odigra nereseno - jer je tako u mogucnosti
MiddleClass Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ce uciniti da Hihon konacno odigra nereseno - jer je tako u mogucnosti E da hoce... jurim taj iks vec xy kola. Nasi ne prenose?
Recommended Posts