dukan Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 dobro jutro :ziga: http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/niki-zig-je-hit-178074.php
bergasa19 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Niki je pravi divOn je najvišiNa Sent EndrjusuDaje ga levomDaje ga desnomA protiv VileZabijaće ga cele je*ene noći :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga:
James Marshall Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Koji kup je ove godine najvažniji, koje takmičenje, šta je :ziga: odlučio da osvoji, ima li ko kakav inside info? Šta da se gleda ove godine, provsijetli nas veliki najveći :ziga::ziga: :ziga: :ziga: :ziga:
minka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 :ziga: je vec osvojio ove godine sve sto se moze osvojiti. :ziga:
sabahudin Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 :ziga: pred Skupštinom grada dočekalo 25.000 ljudi
nemoderisani Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Vredelo se smrzavati. :ziga: Jel ima još neko nalog na kakvom Birmigunđanskom forumu pa da nam prenese njihvo blaženstvo, ja sam zaboravio user i pass. :ziga: bio uz vas.
John Coltrane Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 U 18:50, odmah posle Zvezda-Zilina, :ziga: realizuje prenos protiv Sautemptona. Hvala ti :ziga: sto mozemo uzivo da te gledamo :ziga:.
minka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 :ziga: uzeo slobodan dan i ona njegova deca ne uspese ni gol da uvale S'temptoncima.Kojote, jel si ovo stvarno ti ;)My link We love you ZiggyCos you score goals superbWe love you ZiggyCos you're a lanky SerbWe love you ZiggyCos you play for the Blues
Mil@n Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kao da želi da kaže:"Kad nisam na terenu, tamo me možete naći!".
sherman Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) "Kad nisam na terenu, tamo me možete naći!".:ziga:"kad nisam na terenu u vasim sam srcima" Edited February 8, 2012 by sherman
Recommended Posts