Jump to content

Featured Replies

Izbacio 2 protivnicka igraca i 6 puta asistirao - to moze samo :ziga:

Bog. :ziga:

900. пост посвећујем једном једином и непоновљивом :ziga: . Нека нас твој бескрајни сјај и даље обасјава. :ziga: :Hail: :ziga:

A ostale postove nisi posvetio njemu? angry.gif:ziga:

Ja sam svoh svojih 357-0 posvetio :ziga: cool.gif

:ziga:

On 16. 1. 2012. at 12:33, Zli Gli said:
A ostale postove nisi posvetio njemu? angry.gif:ziga:
:ziga: зна да сам му вјечно вјеран. :ziga: :Hail: :ziga:

Ajmo :ziga: gore gde ti je i mesto.Pozdravlja te moj sedmogodisnji sin i zahvaljuje ti se sto si dozvolio snegu da padne i u Beogradu.:Hail: :ziga:

Ja nemam sina, ali kada ga budem imao, nema dileme kako će se zvati! :ziga:Sin Nikola, ćerka Nikolina! :ziga:

On 17. 1. 2012. at 11:12, Glas RazumaN said:
ćerka Nikolina! :ziga:
Cerka Zigina? Volim ga i ja vise nego kevu i caleta ali nisam siguran da bi' mu dao da mi oplodi zenu... unsure.gifMada, kad malo razmislim... sve za :ziga:Hail.gif
  On 17. 1. 2012. at 11:42, Zli Gli said:
Cerka Zigina? Volim ga i ja vise nego kevu i caleta ali nisam siguran da bi' mu dao da mi oplodi zenu... unsure.gifMada, kad malo razmislim... sve za :ziga:Hail.gif
Ako nisi toliko spreman da se zrtvujes da odgajas njegovo dete, onda si nevernik! angry.gifPritom, Glas RazumaN nigde nije rekao da je :ziga: -ina cerka i cerka njegove zene. Ako bi me :ziga: pozvao i rekao "Saljem ti sina svoga/kcer sovju..." kako da odbijem?A kada dodje punina vremena, odasla Bog :ziga: Sina svoga, rođena od žene, pokorna zakonu, (Gal 4,4-5)

Edited by minka

:up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga:

:up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga:

:upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga:

Up -> Upper -> :ziga: