Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Izbacio 2 protivnicka igraca i 6 puta asistirao - to moze samo :ziga:

Posted

900. пост посвећујем једном једином и непоновљивом :ziga: . Нека нас твој бескрајни сјај и даље обасјава. :ziga: :Hail: :ziga:

Posted

A ostale postove nisi posvetio njemu? angry.gif:ziga:

Posted
A ostale postove nisi posvetio njemu? angry.gif:ziga:
:ziga: зна да сам му вјечно вјеран. :ziga: :Hail: :ziga:
Posted

Ajmo :ziga: gore gde ti je i mesto.Pozdravlja te moj sedmogodisnji sin i zahvaljuje ti se sto si dozvolio snegu da padne i u Beogradu.:Hail: :ziga:

Posted

Ja nemam sina, ali kada ga budem imao, nema dileme kako će se zvati! :ziga:Sin Nikola, ćerka Nikolina! :ziga:

Posted
ćerka Nikolina! :ziga:
Cerka Zigina? Volim ga i ja vise nego kevu i caleta ali nisam siguran da bi' mu dao da mi oplodi zenu... unsure.gifMada, kad malo razmislim... sve za :ziga:Hail.gif
Posted (edited)
Cerka Zigina? Volim ga i ja vise nego kevu i caleta ali nisam siguran da bi' mu dao da mi oplodi zenu... unsure.gifMada, kad malo razmislim... sve za :ziga:Hail.gif
Ako nisi toliko spreman da se zrtvujes da odgajas njegovo dete, onda si nevernik! angry.gifPritom, Glas RazumaN nigde nije rekao da je :ziga: -ina cerka i cerka njegove zene. Ako bi me :ziga: pozvao i rekao "Saljem ti sina svoga/kcer sovju..." kako da odbijem?A kada dodje punina vremena, odasla Bog :ziga: Sina svoga, rođena od žene, pokorna zakonu, (Gal 4,4-5) Edited by minka
Posted

:up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga:

Posted

:up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga:

Posted

:upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga: