Zli Gli Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Izbacio 2 protivnicka igraca i 6 puta asistirao - to moze samo :ziga:
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 900. пост посвећујем једном једином и непоновљивом :ziga: . Нека нас твој бескрајни сјај и даље обасјава. :ziga: :ziga:
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A ostale postove nisi posvetio njemu? :ziga: :ziga: зна да сам му вјечно вјеран. :ziga: :ziga:
minka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ajmo :ziga: gore gde ti je i mesto.Pozdravlja te moj sedmogodisnji sin i zahvaljuje ti se sto si dozvolio snegu da padne i u Beogradu. :ziga:
Mil@n Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja nemam sina, ali kada ga budem imao, nema dileme kako će se zvati! :ziga:Sin Nikola, ćerka Nikolina! :ziga:
Zli Gli Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ćerka Nikolina! :ziga:Cerka Zigina? Volim ga i ja vise nego kevu i caleta ali nisam siguran da bi' mu dao da mi oplodi zenu... Mada, kad malo razmislim... sve za :ziga:
minka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Cerka Zigina? Volim ga i ja vise nego kevu i caleta ali nisam siguran da bi' mu dao da mi oplodi zenu... Mada, kad malo razmislim... sve za :ziga:Ako nisi toliko spreman da se zrtvujes da odgajas njegovo dete, onda si nevernik! Pritom, Glas RazumaN nigde nije rekao da je :ziga: -ina cerka i cerka njegove zene. Ako bi me :ziga: pozvao i rekao "Saljem ti sina svoga/kcer sovju..." kako da odbijem?A kada dodje punina vremena, odasla Bog :ziga: Sina svoga, rođena od žene, pokorna zakonu, (Gal 4,4-5) Edited January 17, 2012 by minka
minka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga:
minka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga: :up: :ziga:
hattori Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 :upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga::upper: :ziga:
Recommended Posts