hattori Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ...koji nemaju novca da isprate ugovor...pa kako platiti neprocenjivo?!
casperbgd Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 koji je u julu podvrgnut operaciji kuka ugradio kuke da busi lopte protivnicima.
John Coltrane Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zbog bi i PSG bankrotirao, nema tih para za njegovu platu .
minka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ne prelazi iz kluba u klub. Klubovi se prijavljuju na listu cekanja, pa se onda na lutriji odredjuje raspored. 1 je
hazard Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Upravo sam usao u avion u kom je :ziga: je skroman i putuje ekonomskom klasomSent from my HTC Legend using Tapatalk
copkillah Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Upravo sam usao u avion u kom je :ziga: je skroman i putuje ekonomskom klasomSent from my HTC Legend using Tapatalk !!!!!!!!!pipni ga molim te!!!!
hattori Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Upravo sam usao u avion u kom je :ziga: je skroman i putuje ekonomskom klasomSent from my HTC Legend using Tapatalktrazi mu autogram i ime ppp!da se pinuje!
MiddleClass Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 hvala ti za ovu savrsenu asistenciju Panti.
Mil@n Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) Upravo sam usao u avion u kom je :ziga: je skroman i putuje ekonomskom klasomSent from my HTC Legend using Tapatalkhazard se vozi sa za hazarda!Kada se vozi u avionu, kerozin se ne troši! Edited September 2, 2011 by Glas RazumaN
hattori Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 hvala ti za ovu savrsenu asistenciju Panti. i to iz avijona!
Recommended Posts