bergasa19 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 O hvala ti sto posle onakve srede dolazi ovakav cetvrtak :ziga: :ziga:
Feindouno Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) Dragi molim te izvuci nam Austriju Bec u zdrijebu. Edited August 5, 2011 by Feindouno
minka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 unapred ti hvala za Austriju. Znam i da ako ne bude Austrija da ce nas tvoja promisao voditi do LE. Jedan je
tsva Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dragi i jedini - daj nam koga god ti mislis da treba da prodjemo. Jebes zred kad si ti sa nama.
Sokrat Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dragi molim te izvuci nam Austriju Bec u zdrijebu™.+1
MILF HUNTER Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 zasto ren :( ti znas najbolje, tvoja je poslednja
casperbgd Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Prelazi li igde ili napokon daje smisao Championshipu, pa ce osvajac te ligi biti sampion, a one druge ce biti premijer?
sabahudin Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 - Da li ste zabrinuti za sopstvenu bezbednost?- Ja da se plašim!? Ma dajte, molim vas. Kakav strah? Ne bojim se ničega. Pa dolazim iz Beograda, imam i iskustva u svakakvim nevoljama. Bar nama Srbima sve ovo nije strano, prolazili smo kroz 100 puta gore situacije. Šalu na stranu, straha uvek ima, to je ipak nezadovoljna masa koja ruši i pali sve pred sobom, ali verujem da će policija održati stvari pod kontrolom, bar što se Birmingema tiče. U Londonu će to malo teže ići, tamo je sve ozbiljnije i opasnije - tvrdi . http://www.alo.rs/sport/39584/Ne_plasim_se_haosa_u_Birmingemu_istreniran_sam_kroz_beogradske_demonstracije :ziga:
Recommended Posts