Milosh76 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 (edited) post :ziga:75-75 to moze samo Edited July 9, 2011 by Milosh76
Nikodije Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 (edited) A sasvim je logicno i da moj 1111. post bude Njegov, jer ciji bi bio? Bas kao sto ce i 11111. takodje biti A ce mi dati snagu da istrajem i do 111111. posta, koji ce takodje, razume se, biti Njegov :ziga:A veliki ce mi oprostiti moju ruznu proslost, jer moj 1. post nije bio Njegov Edited July 11, 2011 by Nikodije
ΟΛΥ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 korak do EvertonaTrenira u Birmingemu i čeka odlazak u Everton. treba u najkraćem roku da napusti novog drugoligaša i preseli se prema poslednjim najavama u Liverpul. Ne u klub sa “Enfilda”, već u komšijski tabor. Menadžer Dejvid Mojes želi da kupi i izdvoji za njega šest miliona funti, prenosi „Sport“!Plavo-beli traže malo više, kako bi im se u potpunosti za godinu dana isplatio dolazak iz Valensije. Opcija za povratak u Španiju je u drugom planu, pošto je Rasing u finansijskim problemima, a Malaga je već dovela dva napadača, plus iskusni Rud Van Nisterloj. Ukoliko se slože kockice sa Evertonom, čeka ugovor na tri godine, a i njegova želja je da i dalje trese mreže u Premijer ligi.malo im trofej posle 100 godina i sto je oterao iz kluba skotsku pijanduru i hongkoskog lopova
Recommended Posts