MILF HUNTER Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 daj nam znak :ziga:da igramo ili ne u subotu? :ziga: :ziga:
James Marshall Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Vidjećemo da li će udostojiti Liverpulđane time što će istrčati na Enfild na Veliku Subotu, to će biti znak. određuje kad je crveno slovo
hattori Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kad se pricao o crveno slovo je i kad igra i kad ne igra!
casperbgd Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 (edited) Hoce li sutra pokazati par fazona Gyanu? Bas simpatican igrac, bilo bi bezveze da od Svetskog Prvenstva nije gazio po travi u isto vreme kad i . Edited April 15, 2011 by casperbgd
James Marshall Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ko su ovi paćenici u plavim dresovima što igraju protiv Sandrlenda, što ne mogu da se sastave sa loptom i životom, kao da im fali nešto, Svjetlost Koja Obasjava Sve, Smisao Igre, Radost Života, jednom riječju :ziga:Hvala na golu u Kragujevcu, što je navodio Evandrovu loptu i pokazao Mikiću kako da učini ono čemu je udahnuo smisao
minka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 zamalo da zgresim pa da postavim pitanje: "jel dao oba gola? "Mislim, da li sunce izlazi na istoku!<_<
minka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ja se prikljucujem. Odoh na kbc, a vi mi javite kad zlimodovi konacno prihvate Istinu o . Ako knorim, umreo sam za slavu :zige:, moje ce biti carstvo nebefudbalsko.
minka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 u slavu , pozdravljam vas braco i sestre, mozda poslednji put. razume zasto ne pijem vodu vec drugi dan (samo pivo) - a zlimodovi nek me nose na dusi - ce svima oprostiti.
Recommended Posts