James Marshall Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 (edited) Došao kući s posla, samo da se prijavim , očitam pet -naša i odradim sve dužnosti koje treba u slavu Ridžvel: Svi u klubu smo odusevljeni zbog je oduševljen zbog a svi u klubu su sretni što ih je počastvovao izabravši njihov klub Svima u klubu je bilo jasno da će mu biti potrebno vreme da se uklopi engleskom fudbalu biti potrebno vrijeme da se navikne na , ali su navijači očekivali za šest miliona da će odmah početi da rešeta mreže. Trener Aleks Mekliš nije gubio strpljenje sa njim, a i je verovao znao da će preokrenuti stvari u svoju korist. Nadam se da će nastaviti ovako do kraja sezone. Ne smijem ni da pomislim šta će da radi protivnicima do kraja sezone", rekao je Ridžvel. Edited March 3, 2011 by NekoIzMase
Goxy-jev_Nick Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 :ziga:Moram nešto da vas pitam, ali ozbiljno. Zašto najbolja tema u istoriji svih tema, nije pinovana?
hattori Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 da li ce pin umeti da peva kao sto su suznji pevali o nj?
Прслин Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Одлучио сам да ове године ипак победим у Фантази премијер лиги! :ziga:
grunt Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 (edited) I meni je dozvolio da ga stavim u tim. Od tada igram formaciju 0-0- da mu ne bi smetali... Ipak im je dozvolio da budu rezerve, ako odluči da ne odigra neku utakmicu. Edited March 3, 2011 by grunt
KenAbika Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kad ce taj pin???I -ino strpljenje ima granicu. :ziga:
Goxy-jev_Nick Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Prasline, ja ne znam kako misliš da pobediš pored mene, ali nema veze!Nadam se da svi imate 18+ godina
misko1 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 (edited) sutra neki mini - ispit a ja bio na basketu pa se zapio edit: a da, ne moze da se padne...fala Ti stvarno si brz Edited March 4, 2011 by misko1
minka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 je rekao mom kupjuteru da privremeno ne radi, da bi u tisinis svoje sobe moga da citam " nas koji si na nebesima..."Vera mi se ucvrscuje, ina promisao!zli moderatori evo sta vas ceka zato ste necete da pinujete
Recommended Posts