sherman Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 kolege -ljubitelji, nemojmo u ovom svecanom trenutku zaboraviti i na -mrzitelje, bez kojih ovaj topic ne bi bio ono sto jeste - velicanstvena oda ljudskoj plemenitosti i dobroti.u to ime, prigodne ilustracije, da nas mine nostalgija.apsolutno.najomiljenija kamila na svetu
casperbgd Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 U subotu mini derbi. Prigradski WBA dolazi sampionima u goste. Da li ce doneti cvece sampionima?
Кристофер Лумумбо Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 За целу сезону само осам утакмица? Превара века!:lol:jel primecujes da se pljackanje u kolubari poklapa sa transferom? nisu smeli, nanu im njihovu, dok je bio tamo.
pojmaš Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 sad mi je sinulo da sam stupio u emotivnu vezu™ sa pojmašicom 25.9.dakle, na indan!ukidajte lažnog valentina!
urosh Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 (edited) jok, pa sta ste mislili, sto te godine nije bilo zakupa privatne mehanizacije? je procenio da bi toliki broj bagera naneo nemerljivu stetu zivotnoj sredini i zasukao rukave. odatle i manji broj utakmica, iako ih je fk kolubara te sezone odigrala ukupno 6.mislim i da je krajnje vreme, za nekog od renomiranih sveCkih proizvodjaca sportske opreme, da nam podari neki Njegov autenticni model cipela™. za takve, uspeh bi bio zagaratovan Edited March 2, 2011 by urosh
Mostly harmless Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 mislim i da je krajnje vreme, za nekog od renomiranih sveCkih proizvodjaca sportske opreme, da nam podari neki Njegov autenticni model cipela™. za takve, uspeh bi bio zagaratovan Autenticne kopacke sa brojem 37:ziga:
hattori Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 За целу сезону само осам утакмица? Превара века!a davo je golove 25 sati dnevno, godinu dana!
MayDay Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 :lol:jel primecujes da se pljackanje u kolubari poklapa sa transferom? nisu smeli, nanu im njihovu, dok je bio tamo.
Recommended Posts