Jump to content

Featured Replies

:ziga:
Naterao Pojmasa da se registruje i da mu prvi post bude posvecen :ziga: !!!
Krenuo sam Miralemovim stopama samopromocije po belosveCkim sajtovima a sve zarad jednog i jedinog :ziga:I moj komentar objavljen na B92!!!8 ljudi ce imati jako velikih problema sa karmom!:Hail::ziga:
glasovao :ziga:
glasovao :ziga:
:ziga: ti blagodariima jedan jos jaci
Zigo, izvini za sve, ipak te volim!(Filipenko, 28. februar 2011 17:10)
:Hail::ziga:

Zašto u stvari najveći topik u istoriji interneta nije pinovan?(:ziga:)

Davno sam se registrovao ali nisam osecao potrebu da pisem niti sam znao sta da napisem.Ali danas sam shvatio...Dovoljno je reci :ziga:
:ziga::ziga:
barak-finger-up.jpg     :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga:

Edited by Psihodelija

Počeo je novi dan novog meseca :ziga: :ziga: :ziga:

:ziga: ucini da ovaj dan stignem da zavrsim sve poslove koje planiram, da popijem piva vise nego sto planiram i da sunce sija ako je tebi po volji.:ziga:
Grunte, dok ne promenis avatar sliku, nemoj da se obracas NJ.V. :ziga:
Kada :ziga: ne bi opraštao onima koje pobedi, ko bi ostao na ovom svetu? :Hail::ziga:

treba obeleziti i 30 sati od osvajanja kupa! :Hail:evo i iz rojtersa stizu sugestije za ppp:The only way is up for Birmingham and Nikola Zigic(Reuters) - The last thing that Premier League defenders want to hear after his impressive display in Birmingham City's League Cup triumph over Arsenal is that Serbian striker Nikola Zigic is adapting to life in Britain. zaboravih: :ziga:

Edited by Takeshi

694985-8322065-317-238.jpg610x.jpgNikola_Zigic.jpg-Images-s-soccerschools0809.jpgMilosrdni :ziga::Hail::ziga::Hail:

Izgubljeni sin se oglasio...milostiv je :ziga: oprostiće ti...Zigo, izvini za sve, ipak te volim!(Filipenko, 28. februar 2011 17:10)

Oboriše nam dušmani forum.Dobro jutro:ziga:

mr3gid.jpg:ziga: :ziga: :ziga: