korindjar Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Stani! Zaustavi sve!Ekskluzivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111Upravo mi je javljeno da je Nikola Žigić oriđiđi iz mesta koje se zove Pobeda!http://en.wikipedia.org/wiki/Pobeda_%28Ba%C4%8Dka_Topola%29:ziga:Možete nastaviti sa hodočašćem
nemoderisani Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (edited) Pobeda je rođena u Veliki klubovi maštaju o a on je i sada presrećan.posebna pažnja na prvi komentar. Edited February 28, 2011 by nemoderisani
Đipalo Junuz Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jos 2005. su Englezi sklopili ovo, i samo su isprobali na Liverpulu ocekujuci Dolazak:Amazing, astounding, awe-inspiring, breathtaking, extraordinary, hair-raising, heart-stirring, magnificent, marvellous, miraculous, moving, overwhelming spectacular, spine-tingling, striking, stunning, stupefying, stupendous, wonderful. In a word -
korindjar Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (edited) moramo da vidimo da organizujemo neki forumaski fudbal sa ovim likovima sa birmingham city foruma1 prigodan gif Edited February 28, 2011 by korindjar
Mostly harmless Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Krenuo sam Miralemovim stopama samopromocije po belosveCkim sajtovima a sve zarad jednog i jedinog I moj komentar objavljen na B92!!!8 ljudi ce imati jako velikih problema sa karmom!
hattori Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 moramo da vidimo da organizujemo neki forumaski fudbal sa ovim likovima sa birmingham city foruma1 prigodan gifsad kad ih je uveo u evropu, ni to nije neizvodivo!
Recommended Posts