Jump to content

Featured Replies

• Author
treba nam melodija! Nadjimo je.mada, može i God save the :ziga:
Koliko se da videti iz metrike ovog teksta melodija za ovu pesmicu vec postoji.
  • Replies 11.4k
  • Views 774.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Koliko se da videti iz metrike ovog teksta melodija za ovu pesmicu vec postoji.
pokloni se nevernice!
:Hail:
pokloni se nevernice!
reportovao ga, ali ne modovima, nego direktno kod :ziga: ... A kad ga on bude banovao, tesko njemu :lol::Hail::ziga:
:ziga: od bana napravi sokoban!:Hail::ziga::Hail:
article-0-0D63F6E3000005DC-572_634x396.jpgarticle-1361356-0D64157C000005DC-5_634x435.jpgv198932p0.jpgBirmingem podigao prvi trofej posle skoro pola veka, tačnije 48 godina

Edited by Bright Billy

treba nam melodija! Nadjimo je.mada, može i God save the :ziga:
Ista je melodija kao i Torresova...
  • Author
pokloni se nevernice!
Primecujem 1 idolopoklonstvo u tvom postu. Reportovao sam te po vise osnova. :ziga: nije tamo neki Bog da mu se klanja po forumskim crkvama, dzamijama & sinagogama, On je vazduh koji disemo, sunce koje gledamo, zemlja po kojoj hodamo, trava koju pusimo, hrana koju jedemo, pice koje pijemo i sutra kojem se radujemo. Kad vam :ziga: bude poslao Marvinojsija da vam polupa te lazne idole nemoj posle da se zalite Hattoriju. <_<

A dogodine u Evrokupu...post-4413-12989006597402.jpgpost-4413-12989006785445.jpgpost-4413-12989007103168.jpg

:ziga: , :ziga: i :ziga: - sveto trojstvo.O presveti :ziga: pomozi mi da danas konacno nadjem profu na faxu. :Hail::ziga::Hail:

A niko ne otkriva pravi razlog 2. gola za BhamArsenal-Laurent-Koscielny-pa_2478757.jpgnikola-zigic_1644726c.jpg8B3D95EF274FAFD79E73AF661139A1.jpgNikola_Zigic.jpg:ziga:

jel ima neki video na kome se vidi taj penal umesto kog je sudjen ofsajd?

:ziga:
Trener Birmingema Aleks Mekliš izjavio je posle veličanstvene pobede nad "topdžijama" da mu je osvajanje Liga kupa najveći uspeh u karijeri, ali da ga u nastavku sezone čeka još mnogo posla:- Da dođem u Englesku i osvojim trofej, da sa "malim" Birmingemom pobedim moćni Arsenal - to je moj najveći uspeh u karijeri, to je ostvarivanje dečačkog sna!
MekDzilas jos ne shvata sta mu je najveci uspeh u karijeri <_<
Primecujem 1 idolopoklonstvo u tvom postu. Reportovao sam te po vise osnova. :ziga: nije tamo neki Bog da mu se klanja po forumskim crkvama, dzamijama & sinagogama, On je vazduh koji disemo, sunce koje gledamo, zemlja po kojoj hodamo, trava koju pusimo, hrana koju jedemo, pice koje pijemo i sutra kojem se radujemo. Kad vam :ziga: bude poslao Marvinojsija da vam polupa te lazne idole nemoj posle da se zalite Hattoriju. <_<
+1ali za bold :lol: