Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted
treba nam melodija! Nadjimo je.mada, može i God save the :ziga:
Koliko se da videti iz metrike ovog teksta melodija za ovu pesmicu vec postoji.
Posted
Koliko se da videti iz metrike ovog teksta melodija za ovu pesmicu vec postoji.
pokloni se nevernice!
Posted
pokloni se nevernice!
reportovao ga, ali ne modovima, nego direktno kod :ziga: ... A kad ga on bude banovao, tesko njemu :lol::Hail::ziga:
Posted (edited)
article-0-0D63F6E3000005DC-572_634x396.jpgarticle-1361356-0D64157C000005DC-5_634x435.jpgv198932p0.jpgBirmingem podigao prvi trofej posle skoro pola veka, tačnije 48 godina Edited by Bright Billy
Posted
treba nam melodija! Nadjimo je.mada, može i God save the :ziga:
Ista je melodija kao i Torresova...
Posted
pokloni se nevernice!
Primecujem 1 idolopoklonstvo u tvom postu. Reportovao sam te po vise osnova. :ziga: nije tamo neki Bog da mu se klanja po forumskim crkvama, dzamijama & sinagogama, On je vazduh koji disemo, sunce koje gledamo, zemlja po kojoj hodamo, trava koju pusimo, hrana koju jedemo, pice koje pijemo i sutra kojem se radujemo. Kad vam :ziga: bude poslao Marvinojsija da vam polupa te lazne idole nemoj posle da se zalite Hattoriju. <_<
Posted
:ziga: , :ziga: i :ziga: - sveto trojstvo.O presveti :ziga: pomozi mi da danas konacno nadjem profu na faxu. :Hail::ziga::Hail:
Posted

jel ima neki video na kome se vidi taj penal umesto kog je sudjen ofsajd?

Posted
Trener Birmingema Aleks Mekliš izjavio je posle veličanstvene pobede nad "topdžijama" da mu je osvajanje Liga kupa najveći uspeh u karijeri, ali da ga u nastavku sezone čeka još mnogo posla:- Da dođem u Englesku i osvojim trofej, da sa "malim" Birmingemom pobedim moćni Arsenal - to je moj najveći uspeh u karijeri, to je ostvarivanje dečačkog sna!
MekDzilas jos ne shvata sta mu je najveci uspeh u karijeri <_<
Primecujem 1 idolopoklonstvo u tvom postu. Reportovao sam te po vise osnova. :ziga: nije tamo neki Bog da mu se klanja po forumskim crkvama, dzamijama & sinagogama, On je vazduh koji disemo, sunce koje gledamo, zemlja po kojoj hodamo, trava koju pusimo, hrana koju jedemo, pice koje pijemo i sutra kojem se radujemo. Kad vam :ziga: bude poslao Marvinojsija da vam polupa te lazne idole nemoj posle da se zalite Hattoriju. <_<
+1ali za bold :lol: