February 11, 201114 yr ne postoji smajli...zajeb'o je drugovi, braco, komunisti... ovi postaju mnogo jaki... moramo odlucno da reagujemo i pokrenemo dzihad protiv nevernika
February 11, 201114 yr Posle jednog tretmana, smanjila bi se na meru prosečne manekenke, nekih 160cm u štiklama.
February 11, 201114 yr drugovi, braco, komunisti... ovi postaju mnogo jaki... moramo odlucno da reagujemo i pokrenemo dzihad protiv nevernika Neka se ne zajebavaju previše i ne uzimaju ime uzalud, jer ako se odluči da ode u taj cirkus zvani NBA, bojim se da imena Džabara i Čembrlena više neće značiti ništa, će prepraviti istoriju SAD ako bude trebalo
February 11, 201114 yr piše amandman na Ustav SAD, da se predsjednik SAD ne mora roditi na teritoriji SAD, već da može i u Topoli, da bi bio izabran. Nema šta da se usvaja u Kongresu, dovoljan je potpis
February 11, 201114 yr dal je potrebno pominjati koga egipcani zele posle mubaraka... BBC: Mubarak is steping down Edited February 11, 201114 yr by Smilair
February 11, 201114 yr evo mladehttp://www.banjalukain.com/zabava/manekenka-amazon-iv-ina-203-centimetra i blic provalioljudi moji, na sta sve zene nisu spremne da bi se svidele ja sam fasciniran...
February 11, 201114 yr Krajnje je vreme da uvedemo mere prema . Pa tako, ako je neko visok 1,80m, on je u stvari visok 9/10 . Nismo napredni, vidite da svi su počeli da se mere prema , a mi na forumu kao avangarda to nismo. Sramota! Nije nas tako učio.