Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

ma da. sabio bi je par puta glavom i mala ne bi znala de se nalazi:ziga:

Posted
ne postoji smajli...zajeb'o je :ziga:
drugovi, braco, komunisti... ovi postaju mnogo jaki... moramo odlucno da reagujemo i pokrenemo dzihad protiv nevernika angry.gif
Posted

Posle jednog :ziga: tretmana, smanjila bi se na meru prosečne manekenke, nekih 160cm u štiklama. :Hail:

Posted
drugovi, braco, komunisti... ovi postaju mnogo jaki... moramo odlucno da reagujemo i pokrenemo dzihad protiv nevernika angry.gif
Neka se ne zajebavaju previše i ne uzimaju ime :ziga: uzalud, jer ako se :ziga: odluči da ode u taj cirkus zvani NBA, bojim se da imena Džabara i Čembrlena više neće značiti ništa, :ziga: će prepraviti istoriju SAD ako bude trebalo
Posted

Plus lako moze postati prvi visoki predsjednik u istoriji SAD. :ziga:

Posted
:ziga: piše amandman na Ustav SAD, da se predsjednik SAD ne mora roditi na teritoriji SAD, već da može i u Topoli, da bi bio izabran. Nema šta da se usvaja u Kongresu, dovoljan je potpis :ziga:
Posted

dal je potrebno pominjati koga egipcani zele posle mubaraka...115838_mdf32768_origh.jpg:ziga::Hail::ziga:

Posted (edited)
dal je potrebno pominjati koga egipcani zele posle mubaraka...115838_mdf32768_origh.jpg:ziga::Hail::ziga:
post-599-1297440550747.jpgBBC: Mubarak is steping down Edited by Smilair
Posted
evo mladehttp://www.banjalukain.com/zabava/manekenka-amazon-iv-ina-203-centimetra :ziga::Hail:
i blic provalioljudi moji, na sta sve zene nisu spremne da bi se svidele :ziga: ja sam fasciniran...
Posted

Begović je golman koji ne spava noćima :Hail:

Posted

Krajnje je vreme da uvedemo mere prema :ziga: . Pa tako, ako je neko visok 1,80m, on je u stvari visok 9/10 :ziga:. Nismo napredni, vidite da svi su počeli da se mere prema :ziga: , a mi na forumu kao avangarda to nismo. Sramota! Nije nas tako :ziga: učio.

Posted

kako se ranije nismo setili :ziga: grama i :ziga: metara?!:ziga::Hail::ziga: