Jump to content

Featured Replies

• Replies 11.4k
  • Views 785k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jasno je da kolega Svarog misli da ni ime nije dostojan da mu izgovori! Svarože, sta god si zgresio :ziga: ce ti oprostiti. Vid' samo ovog MekDjilasa kako je preporodjen...:Hail::ziga:
videlo se par puta u prenosu kako se igrači Zapadnog Šunkovca guraju sa "idi ti čuvaj Onog Čije Se Ime Ne Izgovara"

Uh, ovde samo fali Galija...:ziga:slaaaavlje, narodno veselje! :Hail:

:ziga:

Javili su mi telefonom kada je :ziga: dao gol, onesvestio sam se od sreće.:ziga:

Ne isplati se padati u nesvest svaki put kad :ziga: da gol. Ja sam one povratnicke sezone u Rasing, plakao od srece kod svakog zgoditka pa sam se jedva oslobodio nadimka placipi*ka.

Evo snimak iz radosnog, pardon :ziga: snog naroda uz skandiranje :ziga:
smiley_hail.gifsmiley_hail.gifsmiley_hail.gif

ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!:ziga: :ziga: :ziga:

ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!ooooooooooo Ni-ko-la Ziiigic!:ziga: :ziga: :ziga:
Moj novi ring tone, alarm, message sound, i zvono na vratima stana! :ziga:
Moj novi ring tone, alarm, message sound, i zvono na vratima stana! :ziga:
i sirena na automobilu! :ziga:
i sirena na automobilu! :ziga:
To već imam! :ziga: :D
ovo mora biti himna srbije!:ziga::Hail::ziga:

To je himna Ujedinjenih Nacija! :ziga:

Ovo u liturgiju da uđe, a :ziga: za sveca proglasiti, a onda da nam se obrati Otac Tadej kad ga istetovira na lijevoj cjevanici

Kada sledeći put pustimo zvuk u svemir u nadi da će ga neko čuti i javiti se, pustiti ovu pesmu, ako to ne razumeju braća vanzemunci, ne trebaju nam! :ziga: