Jump to content

Featured Replies

:ziga: kad je utakmica :ziga: -real?
REAL MADRID - :ziga: (RASING), subota, 7.februar u 20.00h uzivo na tv fox

ako ser zile da gol realu da moderatori banuju filipenka na jedan dan:ziga:

Edited by sherman

ako ser zile da gol realu da moderatori banuju filipenka na jedan dan:ziga:
:ziga:imam bolju ideju da mu zabrane ulaz na :ziga:-nu temu (u buducnosti :ziga:-in PDF) na N dana@FILIPENKO nema ljutis ;)

Kvota 10.00 da :Hail::ziga: daje gol protiv Reala, kakvi laici :o ;) cool.gif:thumbup:

Kvota 10.00 da :Hail::ziga: daje gol protiv Reala, kakvi laici :o ;) cool.gif:thumbup:
A koliko je da daje prvi gol? Easy money...

Više nije fazon da da gol, to je prevaziđeno. Čekamo 2 po utakmici. :ziga:

Edited by Goksi

ima li kvota za zigin crveni karton. nesto mi se javlja... razlog nije bitan. moze da bude i preterano radovanje posle het-trika. ali javlja mi se taj ck na bernabeuu.

ima li kvota za zigin crveni karton. nesto mi se javlja... razlog nije bitan. moze da bude i preterano radovanje posle het-trika. ali javlja mi se taj ck na bernabeuu.
:ziga: ce sam sebi dati crveni karton kad shvati da je isuvise dominantan na jadnim Realom

žigiću, mati ti je gaće prala, da pocjepaš reala. :Hail: :Hail: :Hail:

A koliko je da daje prvi gol? Easy money...
To je ustvari kvota da :Hail: daje prvi gol. A bilo kad u toku meca samo 4.00 angry.gif Nadjoh pravi bet: :ziga: daje gol i Backi Santander dobija 1:0 za 91.00 i 2:0 za 271.00 :ajde:

ide nidzo hajducina stara, do madrida real da pokara.

Ide Nidzo :ziga: hajducina stara, do kolena landara mu stojko :Hail:

Od koga se, od koga seMadridjani plase?Dal' od vatre, dal' od vode,Il' od rubeola?Nit' od vatre, nit' od vode,Nit' od rubeola,Vec od tebe, vec od tebe,Zigicu Nikola.

:lol::ziga:

Osecam da se smorio, sutra ide na asistencije, mmw,,,