Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted
:Hail: je uvek plasio defanzivce. jel moze neko da iskopa onu izjavu nenada djordjevica kada je ziga potpisao za rasing?
Posted
:Hail: je uvek plasio defanzivce. jel moze neko da iskopa onu izjavu nenada djordjevica kada je ziga potpisao za rasing?
Ево, нашао сам:
"Овом планетом ходи један див, са косом виле и лицем анђела. О фудбалу зна све. Голови су му другови, победе сестре. Волео бих да му се увучем у копачку и да тамо склупчан др'шћем од милине. Његово име је :Hail: " - Ненад Ђорђевић, капитен Партизана, коментарише Жигићев прелазак у Расинг Сантандер.
Posted
Strah se uvukao u kosti Juande Ramosa:
JBT Real Madrid drhti od strahastize 1 :Hail::lol:
Posted (edited)

O Boze... koliko dugo vec pratim topic (sa odusevljenjem naravno), a nisam ostavio ni jedan :Hail: Izvini, :Hail: ... stidim se!!!edit: uplasio sam se da je 666. post na ovoj svetoj temi ujedno i moj prvi... ali sada videh da ipak imam 1 post pre ovog... kakvo bi to Zigoprokletstvo bilo za mene, ne smem ni da pomislim!

Edited by Segundo
Posted

Ucitelju a sta ce biti ako Ziga da 2 gola realu?ili nedajboze 3?

Posted

a da uvedemo obavezu :ziga:, 5x dnevno,u pravcu severa?

Posted

Ne slazem se... ko je na kolenima 5x dnevno!? -_- U znak postovanja i jednom je dovoljno... a ko hoce simbolicno, neka to uradi vise od 5x!

Posted

Oglas licne prirodeJa, Marathonman, pri cistoj svesti i zdravom razumu, javno se odricem svog tasta Dragomira jer je gledajuci kako sa loptom barata jedan :ziga: izjavio sledece pred vise svedoka:"Ovaj je glup kao Kezman, a spor kao Savo Milosevic!"P.S. Ne priznajem ni njegove dugove pocinjene u moje ime i na moj racun.Uctiv,MM

Posted
Oglas licne prirodeJa, Marathonman, pri cistoj svesti i zdravom razumu, javno se odricem svog tasta Dragomira jer je gledajuci kako sa loptom barata jedan :ziga: izjavio sledece pred vise svedoka:"Ovaj je glup kao Kezman, a majmun kao Savo Milosevic!"
Malo je odreći se angry.gif
Posted

Prilozi palac desne ruke makar. -_-

Posted
Prilozi palac desne ruke makar. -_-
Ma sta palac,citava ruka je najmanje sto mora da se da za iskupljenje kod jednog i jedinog :ziga:
Posted (edited)

nesto sam zajebao. stvarno sam pokusao. oprosti gresniku ti, cije se ime ne izgovara.

Edited by roux senyurt
Posted
nesto sam zajebao. stvarno sam pokusao. oprosti gresniku ti, cije se ime ne izgovara.
Rijeci nisu potrebne,potrebno je samo :ziga: