Jump to content

Featured Replies

:Hail: je uvek plasio defanzivce. jel moze neko da iskopa onu izjavu nenada djordjevica kada je ziga potpisao za rasing?
  kojot said:
:Hail: je uvek plasio defanzivce. jel moze neko da iskopa onu izjavu nenada djordjevica kada je ziga potpisao za rasing?
Ево, нашао сам:
"Овом планетом ходи један див, са косом виле и лицем анђела. О фудбалу зна све. Голови су му другови, победе сестре. Волео бих да му се увучем у копачку и да тамо склупчан др'шћем од милине. Његово име је :Hail: " - Ненад Ђорђевић, капитен Партизана, коментарише Жигићев прелазак у Расинг Сантандер.
  Bane5 said:
Strah se uvukao u kosti Juande Ramosa:
JBT Real Madrid drhti od strahastize 1 :Hail::lol:

O Boze... koliko dugo vec pratim topic (sa odusevljenjem naravno), a nisam ostavio ni jedan :Hail: Izvini, :Hail: ... stidim se!!!edit: uplasio sam se da je 666. post na ovoj svetoj temi ujedno i moj prvi... ali sada videh da ipak imam 1 post pre ovog... kakvo bi to Zigoprokletstvo bilo za mene, ne smem ni da pomislim!

Edited by Segundo

Ucitelju a sta ce biti ako Ziga da 2 gola realu?ili nedajboze 3?

a da uvedemo obavezu :ziga:, 5x dnevno,u pravcu severa?

Ne slazem se... ko je na kolenima 5x dnevno!? -_- U znak postovanja i jednom je dovoljno... a ko hoce simbolicno, neka to uradi vise od 5x!

Oglas licne prirodeJa, Marathonman, pri cistoj svesti i zdravom razumu, javno se odricem svog tasta Dragomira jer je gledajuci kako sa loptom barata jedan :ziga: izjavio sledece pred vise svedoka:"Ovaj je glup kao Kezman, a spor kao Savo Milosevic!"P.S. Ne priznajem ni njegove dugove pocinjene u moje ime i na moj racun.Uctiv,MM

Marathonman said:
Oglas licne prirodeJa, Marathonman, pri cistoj svesti i zdravom razumu, javno se odricem svog tasta Dragomira jer je gledajuci kako sa loptom barata jedan :ziga: izjavio sledece pred vise svedoka:"Ovaj je glup kao Kezman, a majmun kao Savo Milosevic!"
Malo je odreći se angry.gif

Prilozi palac desne ruke makar. -_-

football_addict said:
Prilozi palac desne ruke makar. -_-
Ma sta palac,citava ruka je najmanje sto mora da se da za iskupljenje kod jednog i jedinog :ziga:

nesto sam zajebao. stvarno sam pokusao. oprosti gresniku ti, cije se ime ne izgovara.

Edited by roux senyurt

roux senyurt said:
nesto sam zajebao. stvarno sam pokusao. oprosti gresniku ti, cije se ime ne izgovara.
Rijeci nisu potrebne,potrebno je samo :ziga:
:ziga:
:ziga: kad je utakmica :ziga: -real?