Calavera Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A otkad nam to treba razloga da odamo 1 postovanje?
nbg4ever Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jel se pripremate za derbi? Match of the day! Kakav Liverpool, kakav Mancester?
sherman Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ja sam se pripremio. baba mi je istrikala pidzamu sa Ziginim likom i spavam u njoj noc pred tekmu, prizviajuci na taj nacin cika gurbeta i teta taliju.
nbg4ever Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) Valja ti ta! Ja sam resio da drzim dah od prvog zvizduka, pa dok ne da gol!Prole nedelje, kad sam se kupao, zaronio sam u kadi i izdrzao skoro minut. Cenim da u nedelju, imam bar 20 sekundi lufta :Hail:And in other news... dobio novog segrta Totenhem je prihvatio ponudu Birmingema od šest miliona funti za napadača Robija Kina, preneli su danas britanski mediji. Totenhem je dozvolio reprezentativcu Irske da pregovara sa Birmingemom o ličnim uslovima (a uslov je da bude cimer - zna se vec kome). Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Birmingem će platiti Totenhemu četiri miliona funti i dodatna dva miliona kroz dodatne uslove iz ugovora. Edited January 15, 2011 by nbg4ever
hattori Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 messi i ove godine izabran za sretnika koji ce uruciti jos 1 zasluzeni trofej!
MiddleClass Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Sutra Aston Vila odlazi u Championship...
Recommended Posts