December 2, 201014 yr Sunce ti, lobovao je golmana sa peterca... da se podsetimo majstorije30 godina bez pobede nad celzijem5 godina bez pobede nad klubovima velike cetvroke5 godina bez pobede na vilomposlednji i jedini trofej je osvojen pre 47 godina:ziga:
December 2, 201014 yr 30 godina bez pobede nad celzijem5 godina bez pobede nad klubovima velike cetvroke5 godina bez pobede na vilomposlednji i jedini trofej je osvojen pre 47 godina:ziga:
December 2, 201014 yr Dao gol, razdragana masa utrcala na teren i umjesto Engleskoj donio SP majci Rusiji!
December 2, 201014 yr McLeish backing Zigic to hit the heightsNek porazmisli malo gospodin "I was ready to take him off when he scored" o svojim postupcima, a ce se vec pobrinuti za sebe.
December 2, 201014 yr Dao gol, razdragana masa utrcala na teren i umjesto Engleskoj donio SP majci Rusiji! pa to. kraljici babi vratio huligane na stadione, majci dodelio sp!
December 3, 201014 yr tri dana mi je trebalo da se saberem:Hail: birgomundjanima se menja istorija, poredak, tradicija, sve! :ziga: će razdvojiti lamanš, ako već nije kad je dolazio
December 3, 201014 yr Promašaje Aston Vile znao je da naplati Žigić odličnom reakcijom.- Reagovao sam u padu i pogodio udarcem nogom. Lopta je pogodila defanzivca Aston Vile ispred mene i završila u mreži. Bio sam izuzetno srećan, kao i kada sam prilikom izlaska bio impresioniran aplauzima. I danas mi svi kažu da sam do novog gradskog derbija junak Birmingema. Prijaju pohvale i lepo se osećam.