ΟΛΥ Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sunce ti, lobovao je golmana sa peterca... da se podsetimo majstorije30 godina bez pobede nad celzijem5 godina bez pobede nad klubovima velike cetvroke5 godina bez pobede na vilomposlednji i jedini trofej je osvojen pre 47 godina:ziga:
nbg4ever Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 30 godina bez pobede nad celzijem5 godina bez pobede nad klubovima velike cetvroke5 godina bez pobede na vilomposlednji i jedini trofej je osvojen pre 47 godina:ziga:
MiddleClass Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dao gol, razdragana masa utrcala na teren i umjesto Engleskoj donio SP majci Rusiji!
papapavle Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 McLeish backing Zigic to hit the heightsNek porazmisli malo gospodin "I was ready to take him off when he scored" o svojim postupcima, a ce se vec pobrinuti za sebe.
casperbgd Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cime li je Birmingham zasluzio toliku srecu koju im priredjuje?
Mil@n Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Mogu svi samo da mu se sagnu Evo ja ću prvi, čast mi je!
ΟΛΥ Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dao gol, razdragana masa utrcala na teren i umjesto Engleskoj donio SP majci Rusiji! pa to. kraljici babi vratio huligane na stadione, majci dodelio sp!
hattori Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 obratite paznju na stounhendz u parkicu pored radnog mesta! slucajno, je li?
Ryan Franco Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 tri dana mi je trebalo da se saberem:Hail: birgomundjanima se menja istorija, poredak, tradicija, sve! :ziga: će razdvojiti lamanš, ako već nije kad je dolazio
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Promašaje Aston Vile znao je da naplati Žigić odličnom reakcijom.- Reagovao sam u padu i pogodio udarcem nogom. Lopta je pogodila defanzivca Aston Vile ispred mene i završila u mreži. Bio sam izuzetno srećan, kao i kada sam prilikom izlaska bio impresioniran aplauzima. I danas mi svi kažu da sam do novog gradskog derbija junak Birmingema. Prijaju pohvale i lepo se osećam.
Recommended Posts