Calavera Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Nijedan. Nisu se sutirali, igraci simpaticnog Brentforda su odmah shvatili da nema smisla, bi stao na gol i zakljucao™ sve prilaze istom!
nbg4ever Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Žigić: Siti i Vila kao Zvezda i SeceranacPosle igranja u "večitim derbijima", između Crvene zvezde i Partizana, kao i Rasinga i Barselone, Nikola Žigić će još jednom iskusiti tzv. lokalni derbi. Od ove sezone, visoki napadač je član Birmingem sitija koji će u nedelju gostovati Aston Vili.- Već sam čuo za rivalstvo koje postoji između dva kluba, a nekoliko utakmica sam gledao i u televizijskom prenosu, pa sam se malo nasmejao. Jedva čekam da počne, ali ne želim da razmišljam ili da pričam o rivalu. Mislim da je to ispravno jer ne želim da budem u nekoj kampanji protiv Aston Vile. Ipak sam ja heroj za svaki dan. To je očekivano u malim sredinama. Sećam se kada sam igrao u beogradskom derbiju i to mnogo bolje. Ako date gol, postanete heroj i to važi za ceo život - rekao je Žigić za Press Association Sport.Aston Vila je trenutno na desetoj poziciji, sa 11 bodova, a Siti je sakupio poen manje i na 1. mestu je u Premijer ligi. Utakmica će početi u nedelju u 13 časova kad se probudi.
hattori Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 tzv. lokalni derbi.a zna se sta radi na derbijima!
Recommended Posts