Mostly harmless Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Auh, malog hobita ce pratiti losa karma do kraja karijere. Bolje da je razbio 3 ogledala!
minka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Onako da nasrne na Vilsire, genocidna tvorevino, stici ce te pravda, ne mozes se sakriti. Na smrt! Giljotina!
John Coltrane Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Vilshire zlocinacko udruzenje, soldatesko zlocincke Arsenal armade ...
Mil@n Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jel Ziga dobro?Naravno da je dobro, Žiga ima posebne kostobrane, unikatni model na svetu, od legure zlata i Titanijuma.
nbg4ever Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zlikovci! Udarise na najboljeg medju nama! Vazda je tako bilo, jos od Turaka
MiddleClass Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Uf, kako je Vilsir? Jel ozbiljna povreda?
Mostly harmless Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 E ne'sh ti TopičeTM tavoriti nekih 7 mesta ispod Reprezentacije Srbije
nbg4ever Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Eh, to ti je zivot. Reprezentacija nazaduje svakoga dana u svakom pogledu, a sve bolji! Kao vino!
hattori Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 : "Srećan sam u Birmingemu"Fudbaler engleskog Birmingem Sitija rekao je da je srećan u tom klubu i da ga ne zanimaju spekulacije o mogućem prelasku u portugalski Sporting."Čuo sam za spekulacije o tome da Sporting želi da me angažuje u zimskom prelaznom roku. Ja sam igrač Birmingem sitija i ovde zaista uživam. Daću sve od sebe da unapredim igru i da klub napravi dobar rezultat", kazao je engleskim medijima.Reprezentativac Srbije prošlog vikenda protiv Arsenala postigao je sto prvi prvenstveni pogodak. "Imamo dobru ekipu, momci su odlični. Ne zaboravite da sam je tek letos došao u Birmingem i imam čvrst ugovor sa klubom", naveo je on. je do sada odigrao devet utakmica za Birmingem, u koji je prešao letos iz Valensije. "Ljudi misle, da zbog svoje visine, najviše volim da igram glavom. Ipak, imam i dobru tehniku, verovatno bolju nego što većina očekuje od mene", zaključio je .
Recommended Posts