hattori Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 :Hail:i da se pinuje ponovo topik!valjda je zasluzio zbog radi onog herojskog cina odbrane stojketa!
Feindouno Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 - Veoma sam zabrinuta za svoje dete koje sam poslala u Italiju da brani Srbiju, a ne da ga donose u sanduku kako su želeli navijači Crvene zvezde. Hvala Stankoviću i koji su priskočili Vladimiru u pomoć. Možda su mu tako spasili život. Pitam se kako je moguće da su huligani ušli u autobus? Pa, gde je bilo rukovodstvo reprezenentacije, zašto nisu tražili dodatno obezbeđenje ako su imali najavu da će Vladimir biti meta. I Italijani su bili vrlo inertni - istakla je Kosa Stojković za SOS kanal.
sherman Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 :ziga:da se raspinuju cveciti a pinuju Ziga i Slaninari!!!
hattori Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 - Veoma sam zabrinuta za svoje dete koje sam poslala u Italiju da brani Srbiju, a ne da ga donose u sanduku kako su želeli navijači Crvene zvezde. Hvala Stankoviću i koji su priskočili Vladimiru u pomoć. Možda su mu tako spasili život. Pitam se kako je moguće da su huligani ušli u autobus? Pa, gde je bilo rukovodstvo reprezenentacije, zašto nisu tražili dodatno obezbeđenje ako su imali najavu da će Vladimir biti meta. I Italijani su bili vrlo inertni - istakla je Kosa Stojković za SOS kanal.
Mil@n Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Čeka se Ivic i ostali vični zadatku da se ove glave zemene pravim :)
Feindouno Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 "izasli smo Deki i ja kao zamenik kapitena i kapiten" "rekli smo im da odu i oni su otisli"
minka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 :Hail:i da se pinuje ponovo topik!valjda je zasluzio zbog radi onog herojskog cina odbrane stojketa!+1. jer je i na neodigranoj utakmici bio najbolji.
copkillah Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Reprezentativci i drugi svedoci atentata na Stojkovića tvrde da su gledali smrti u oči.- Ne znam šta me je više uplašilo. Palo mi je na pamet da nam je došao kraj. Autobus gori zbog upaljene baklje, hoćemo da se ugušimo od dima, a znaš da ne smeš da otvoriš vrata jer će prvo da linčuju Stojketa, posle sve nas. Ko zna šta bi bilo da nije bilo Dekija i , koji su pre polaska autobusa stali na vrata ne dozvolivši ovima da dođu do nas. Svaka im čast.
Recommended Posts