Šumejker-Levi 9 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Vec smo ustanovili, a cak i zakleti mrzitelji kao sto su Filipenko i Beowl su aminovali da se novi most koji se gradi preko Save zove Zigin most. Molio bih sve da se toga pridrzavaju :ziga: samim svojim postojanjem dane cini radosnim i kao i FK Crvena Zvezda ima puno pravo da svakog dana slavi rodjendanNjegovo ime mogu nositi samo mostovi koji su približno jednaki kilometraži koju on pretrči u onih 5 minuta dok se zagreva pred utakmicu.Npr. Vasko de Gama u Portugalu je dugačak 17.2 km, što mu dođe tačno toliko.Mada, pretrči toliko i kad sedi na klupi.
minka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Njegovo ime mogu nositi samo mostovi koji su približno jednaki kilometraži koju on pretrči u onih 5 minuta dok se zagreva pred utakmicu.Npr. Vasko de Gama u Portugalu je dugačak 17.2 km, što mu dođe tačno toliko.Mada, pretrči toliko i kad sedi na klupi.Ja se izvinjavam: OVO je pravi most koji treba da nosi ime. Mislim, ok je ovo preko ade, okej je taj bivsi Vasko de Gama, ali 1 je
sherman Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 mi se javio u snu. Morao sam doci da ga pozdravim i da vam se javim... dobro si se setio!
nemoderisani Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 (edited) Samo da primetim da je nasem legendarnom TV novinaru Predragu Strajnicu juce trebalo manje od deset minuta da krene da citira velikodusne mudrosti Zigine u vidu saveta Partizanu za utakmicu sa Arsenalom. Ponavljao je Straja to kao mantru jos nekoliko puta ali nevijernici ne slusaju.edit: Edited September 29, 2010 by nemoderisani
sherman Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 (edited) Edited September 29, 2010 by sherman
Shan Jan Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Filmski opus posvecen :Josh Hartnett u ulozi najlepseg coveka na svetu:Hugh Laurie u ulozi najgenijalnijeg coveka na svetu:Gerard Butler u ulozi najhrabrijeg coveka na svetu:manga inspirisan jedinim stvarnim superherojem:
hattori Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 IMA STRPLJENJA ZA TRENERA BIRMINGEM SITIJA (0) Četvrtak, 30. Septembar, 2010.| Autor: kaže da se trener fudbalera Birmingem sitija Aleks Mekliš još navikava na engleski stil igre ističući da od škotskog stručnjaka tek očekuje da pruži dobre partije.- Aleks se još navikava na fudbal koji se igra ovde. U Engleskoj je sve mnogo brže. Aleks je u Škotskoj navikao da od pomoćnika dobija veliki broj saveta, a ovde mora sam da se bori za svaki od njih - kazao je za Dejli mejl.Mekliš je letos došao iz Hibernijana, a Birmingem je škotskom klubu platio oko šest penija obeštećenja (oko sedam euro centi).- To što imamo veoma ridjog trenera na klupi ne znači da ostali treba manje da trče i samo da šalju duge lopte na mene - kazao je on.Reprezentativac Srbije do sada je odigrao sedam utakmica za Birmingem i postigao 217 golova, i isto toliko u Liga kupu.- Aleksu možda fali još malo oštrine u vodjenju ekipe, ali sam siguran da će uskoro pokazati da je trener koji pravi razliku na terenu - zaključio je . :ziga:pslink ka laznom tekstu...
nbg4ever Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 U poredjenju sa i Majka Tereza izgleda kao Mira Markovic
Recommended Posts