Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Obzirom da su pristalice JSDP-a pokrenule temu dodele ulice Mancetu, mislim da je krajnje vreme da i :ziga: dobije nesto. Mada, realno, Vasiona je vec njegova. Sta ima vece?:ziga:

Posted (edited)

ma daj on, tako skroman, da uzme sebi ulicu il' trg? pa da je u tom fazonu igrao bi u isto vreme i za Barcu i za Manchester, podigli bi mu spomenik odavno. skromnost je jedna od njegovih bezbrojnih vrlina. :Hail:

Edited by nemoderisani
Posted

Vec smo ustanovili, a cak i zakleti mrzitelji kao sto su Filipenko i Beowl su aminovali da se novi most koji se gradi preko Save zove Zigin most. Molio bih sve da se toga pridrzavaju :ziga::ziga: samim svojim postojanjem dane cini radosnim i kao i FK Crvena Zvezda :ziga: ima puno pravo da svakog dana slavi rodjendan

Posted (edited)

:ziga: dosao nazad. 

Edited by Psihodelija
Posted

Kakvi arajvalsi/deparcursi, this is where you check in :ziga: Ma, zakatanciti ceo forum i samo ovde da se postuje :ziga:

Posted

i meni je to palo na pamet, s' obzirom na drastican pad pametnog za procitati.kriza forumske pameti, a ovde se bar ima sta reci, i to ne malo ! :ziga:

Posted

Danas su navijaci Arsenala otisli da vide gde je :ziga: proveo najlepse trenutke u karijeri :ziga::ziga::ziga:

Posted
:ziga: mi se javio u snu. Morao sam doci da ga pozdravim i da vam se javim... :ziga: