nbg4ever Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 je li proslo sve ok?pozdrav sa BHX, ceka se avion za NRN za mesec dana i ja slecem na bhx. :)pa onda za warwick na nedeljak dana.ima li nesto posebno na bhx na sta se mora obratiti paznja?Gastosi! Oni ne znaju...
Ryan Franco Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Predložio bih odbrojavanje sekundi ali bojim se da niko od nas nije dostojan da preuzme toliku čast.
nbg4ever Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 136740 secondsEvo vam! A ja odoh da spavam. Sto pre legnem, brze ce da prodje
Tom Hagen Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 136740 secondsEvo vam! A ja odoh da spavam. Sto pre legnem, brze ce da prodje
Milosh76 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dan je najradosniji praznik na planeti:ziga:
Sludge Factory Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Posto necu biti kod kompa veceras kad prodje ponoc, da se proaktivno i cestitam nam svima blagdan, nas najveci praznik, rodjendan najveceg sina nasih naroda i narodnosti! Srecan rodjendan Zigo! :ziga:Naravno i sutra cu uciniti isto (vise puta), ali morao sam i sad, ne bih imao mira. -_-
nbg4ever Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ali kako je to profesionalno odradjeno! Prvo blago zagrevanje sa nekakim Celsijima i Sitijima, a onda prava stvar! NAJVECA RODJENDANSA ZURKA EVER!!! Lukavi mali satnici, ovi Englezi. Posle budu i neki afterpartiji, neki Mancesteri i takoto
Hamlet Strašni Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 :ziga: :ziga:danas nam je divna dan, divan dan ... ne slavi rodjendan, rodjendan slavi
Recommended Posts