Milosh76 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kaludjerovic je san, sto znaci da mu je dao prave savete na vreme. Zanimljivo je da su obojica sa 23 dosli u Zvezdu.
Kreator Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) I toliko o tome da nije Zvezdas :)Pitaj lepo njegove vrsnjake iz Backe Topole za koga je Zigic navijao.:D Imas na stotine Partizanovaca i Zvezdasa koji sa svojim oposit drugarima gledaju protivnicke tekme.Ja sam licno vodio dvojicu teskig zvezdasa na Partizanove basket utakmice. :)A evo i detalja iz vojske:"..Ma to da li je neko pre dolaska u PFC bio cigan ili Grobar nema nikakve veze sa onim sto ce on pokazati na terenu,neka gine na svakoj tekmi za dres koji nosi i imace moje postovanje.Inace 2002 sam bio u vojsci i sa mnom je sluzio tada anonimni nikola zigic,koji je navijao za Partizan,bezali smo iz kasarne kada je PFC igrao basket u Baru i na fudbal u Budvi..." Edited August 17, 2010 by BlackGeorge
Jozef K. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 je bilo zabavno da beži iz kasarne, pa makar gledao i zebre
Goxy-jev_Nick Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 je mozda i bio grobar, sve dok prvi put nije dosao na Marakanu.Cak i najveci imaju grehe iz mladosti
Kreator Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 (edited) :D Edited August 18, 2010 by BlackGeorge
casperbgd Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ni od cega ne bezi, a ponajmanje iz vojske i kasarne.
tsva Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://www.mondo.rs/s180043/Fudbal/Zigic_uci_sa_ekrana.html :ziga: glupi skotski pirgavi ovcar ce da uci kako se bunari. Da je pametan pitao bi za savet a bi mu jednostavno objasnio.naravno je sposoban da igra u svakom sistemu
minka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Pitaj lepo njegove vrsnjake iz Backe Topole za koga je Zigic navijao.:D Imas na stotine Partizanovaca i Zvezdasa koji sa svojim oposit drugarima gledaju protivnicke tekme.Ja sam licno vodio dvojicu teskig zvezdasa na Partizanove basket utakmice. :)A evo i detalja iz vojske:"..Ma to da li je neko pre dolaska u PFC bio cigan ili Grobar nema nikakve veze sa onim sto ce on pokazati na terenu,neka gine na svakoj tekmi za dres koji nosi i imace moje postovanje.Inace 2002 sam bio u vojsci i sa mnom je sluzio tada anonimni nikola zigic,koji je navijao za Partizan,bezali smo iz kasarne kada je PFC igrao basket u Baru i na fudbal u Budvi..."Moglo je samo da se desi da Vojska bezi od .Da ne kazemo da nkad nije bio anoniman . May the be with you!
Mostly harmless Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a sutra spektakl! INGHAM V BLACKBURN:ziga:Crnopregoreli su peceni!
nbg4ever Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 I jopet ce da ga daju na ekskluzimnom Sportklub+ kanalu, ali sirotinja se uvak snadje. Ja sam vec zauzeo red za strim na atdhe-u. Jos 15.5 sati
Recommended Posts