Кристофер Лумумбо Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Чарлс Нзогбиа, репрезентативац Француске, није желео да истрчи на терен у дресу премијерлигаша Вигана, јер му управа не допушта да напусти клуб и пређе у Бирмингем.Нзогбиа је зато кажњен са 70.000 фунти преноси Мирор. А, на дан меча тренирао је по посебном програму.sta sve ljudi rade samo da bi igrali sa u timu.
papapavle Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Нзогбиа је зато кажњен са 70.000 фунти преноси Мирор. А, на дан меча тренирао је по посебном програму.sta sve ljudi rade samo da bi igrali sa u timu.Sve ce mu se to stostruko vratiti na onom svetu (u Birmingemu)...
John Coltrane Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 prva slika sa mora koju sam prebacio na komp i odmah podelio sa ostalim ljubiteljima...The Match! no.1 football magazine Ziga
Mostly harmless Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Blesfemija, pa ni duplericu mu nisu rezervisali!
minka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) Subota 21. Avgust, Blackburn Edited August 17, 2010 by minka
Bright Billy Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kaluđerović jedva čeka da debituje, već u subotu protiv Inđije, a medijima je otkrio kada je prvi put gledao Zvezdu na "Marakani"."Bilo je to u kupu UEFA protiv Selte, zajedno sam otišao sa . On je tada bio nepoznat igrač, nastupao je za Krivaju, a trenirao ga je moj otac. Eto, od tada maštam da obučem dres najvećeg srpskog kluba", rekao je Andrija Kaluđerović.
minka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kaluđerović jedva čeka da debituje, već u subotu protiv Inđije, a medijima je otkrio kada je prvi put gledao Zvezdu na "Marakani"."Bilo je to u kupu UEFA protiv Selte, zajedno sam otišao sa . On je tada bio nepoznat igrač, nastupao je za Krivaju, a trenirao ga je moj otac. Eto, od tada maštam da obučem dres najvećeg srpskog kluba", rekao je Andrija Kaluđerović.
Bright Billy Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ga sa 13 godina doveo na marakanu a ovi ga nasi tek sad primetili.
tsva Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 je vizionar bez konkurecijeJednoga dana a mozda i pre ce se saznati da je prvi doveo proroka Muhameda i tako bio najzasluzniji sto islam uopste postoji.
hattori Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 i sta kaze, bio je nepoznat igrac.do nekih udaljenih galaksija, na obodu vasione, tad jos mozda nije stigao glas o .:ziga:
Кристофер Лумумбо Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 rekao sma vec da ce kaludjerovic biti dobro pojacanje ali nisam se nadao da ce biti OVAKVO pojacanje. ko se sa druzi taj golove mece, stara srpska izreka.
Recommended Posts