Jump to content

Featured Replies

Чарлс Нзогбиа, репрезентативац Француске, није желео да истрчи на терен у дресу премијерлигаша Вигана, јер му управа не допушта да напусти клуб и пређе у Бирмингем.Нзогбиа је зато кажњен са 70.000 фунти преноси Мирор. А, на дан меча тренирао је по посебном програму.sta sve ljudi rade samo da bi igrali sa :ziga: u timu.

• Replies 11.4k
  • Views 779.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Нзогбиа је зато кажњен са 70.000 фунти преноси Мирор. А, на дан меча тренирао је по посебном програму.sta sve ljudi rade samo da bi igrali sa :ziga: u timu.
Sve ce mu se to stostruko vratiti na onom svetu (u Birmingemu)...Martyrdom+of+St.+Charalambos+2.jpg

prva slika sa mora koju sam prebacio na komp i odmah podelio sa ostalim :ziga: ljubiteljima...The Match! no.1 football magazine :Hail: Ziga :ziga:ziga.jpg

Blesfemija, pa ni duplericu mu nisu rezervisali! angry.gif

da, ali mu je posvecen ceo broj.:ziga:

Subota 21. Avgust, Blackburn post-127-12820381181583.jpegpost-127-128203820326.jpgpost-127-12820381273207.jpeg:ziga:

Edited by minka

Kaluđerović jedva čeka da debituje, već u subotu protiv Inđije, a medijima je otkrio kada je prvi put gledao Zvezdu na "Marakani"."Bilo je to u kupu UEFA protiv Selte, zajedno sam otišao sa :ziga: . On je tada bio nepoznat igrač, nastupao je za Krivaju, a trenirao ga je moj otac. Eto, od tada maštam da obučem dres najvećeg srpskog kluba", rekao je Andrija Kaluđerović.

Kaluđerović jedva čeka da debituje, već u subotu protiv Inđije, a medijima je otkrio kada je prvi put gledao Zvezdu na "Marakani"."Bilo je to u kupu UEFA protiv Selte, zajedno sam otišao sa :ziga: . On je tada bio nepoznat igrač, nastupao je za Krivaju, a trenirao ga je moj otac. Eto, od tada maštam da obučem dres najvećeg srpskog kluba", rekao je Andrija Kaluđerović.
:ziga::Hail:
:ziga: je ispravio i krivaju.:ziga:
:ziga: :ziga: :ziga:
:ziga: :ziga: :ziga: :ziga:
:ziga: ga sa 13 godina doveo na marakanu a ovi ga nasi tek sad primetili.
:ziga: je vizionar bez konkurecijeJednoga dana a mozda i pre ce se saznati da je :ziga: prvi doveo proroka Muhameda i tako bio najzasluzniji sto islam uopste postoji.

i sta kaze, bio je nepoznat igrac.do nekih udaljenih galaksija, na obodu vasione, tad jos mozda nije stigao glas o :ziga:.:ziga:

rekao sma vec da ce kaludjerovic biti dobro pojacanje ali nisam se nadao da ce biti OVAKVO pojacanje. ko se sa :ziga: druzi taj golove mece, stara srpska izreka.