August 16, 201014 yr Чарлс Нзогбиа, репрезентативац Француске, није желео да истрчи на терен у дресу премијерлигаша Вигана, јер му управа не допушта да напусти клуб и пређе у Бирмингем.Нзогбиа је зато кажњен са 70.000 фунти преноси Мирор. А, на дан меча тренирао је по посебном програму.sta sve ljudi rade samo da bi igrali sa u timu.
August 16, 201014 yr Нзогбиа је зато кажњен са 70.000 фунти преноси Мирор. А, на дан меча тренирао је по посебном програму.sta sve ljudi rade samo da bi igrali sa u timu.Sve ce mu se to stostruko vratiti na onom svetu (u Birmingemu)...
August 16, 201014 yr prva slika sa mora koju sam prebacio na komp i odmah podelio sa ostalim ljubiteljima...The Match! no.1 football magazine Ziga
August 17, 201014 yr Kaluđerović jedva čeka da debituje, već u subotu protiv Inđije, a medijima je otkrio kada je prvi put gledao Zvezdu na "Marakani"."Bilo je to u kupu UEFA protiv Selte, zajedno sam otišao sa . On je tada bio nepoznat igrač, nastupao je za Krivaju, a trenirao ga je moj otac. Eto, od tada maštam da obučem dres najvećeg srpskog kluba", rekao je Andrija Kaluđerović.
August 17, 201014 yr Kaluđerović jedva čeka da debituje, već u subotu protiv Inđije, a medijima je otkrio kada je prvi put gledao Zvezdu na "Marakani"."Bilo je to u kupu UEFA protiv Selte, zajedno sam otišao sa . On je tada bio nepoznat igrač, nastupao je za Krivaju, a trenirao ga je moj otac. Eto, od tada maštam da obučem dres najvećeg srpskog kluba", rekao je Andrija Kaluđerović.
August 17, 201014 yr je vizionar bez konkurecijeJednoga dana a mozda i pre ce se saznati da je prvi doveo proroka Muhameda i tako bio najzasluzniji sto islam uopste postoji.
August 17, 201014 yr i sta kaze, bio je nepoznat igrac.do nekih udaljenih galaksija, na obodu vasione, tad jos mozda nije stigao glas o .:ziga:
August 17, 201014 yr rekao sma vec da ce kaludjerovic biti dobro pojacanje ali nisam se nadao da ce biti OVAKVO pojacanje. ko se sa druzi taj golove mece, stara srpska izreka.