August 8, 201014 yr jedva cekam da Zile oplete po anglikanskim njivama i oranicama:ziga:u sunderlendu prva utakmica, i vec nazvali stadion po ...Sunderland v Birmingham City 15:00 Stadium of Light
August 8, 201014 yr Naravno da se zove stadium of light, kad na njemu prvu utakmicu u istoriji Premijer lige igra Meklis dokazuje da je najbolji trener na svetu- će svakako biti veliko pojačanje za nas. Može da upošljava igrače i sve dok ne budemo igrali isključivo dugim loptama na , biće dobro. Veoma je zgodan za menjanje tempa igre, promenu stila igre. Ukoliko bude igrao kako treba, ne samo da sam siguran da ćemo od videti golove, već i da će stvarati šanse za druge.
August 8, 201014 yr jak mi trener... Naravno da se zove stadium of light, kad na njemu prvu utakmicu u istoriji Premijer lige igra Meklis dokazuje da je najbolji trener na svetu- će svakako biti veliko pojačanje za nas. Može da upošljava igrače i sve dok ne budemo igrali isključivo dugim loptama na , biće dobro. Veoma je zgodan za menjanje tempa igre, promenu stila igre. Ukoliko bude igrao kako treba, ne samo da sam siguran da ćemo od videti golove, već i da će stvarati šanse za druge.to ko da je rekao: ukoliko sunce izadje na istoku, a zadje na zapadu...
August 8, 201014 yr jak mi trener...to ko da je rekao: ukoliko sunce izadje na istoku, a zadje na zapadu...Kako ne shvatas. To je takticka zavrzlama kojom zeli da zbuni svoje kolege u drugim klubovima.Mada mislim da mu ne trebaju takticka nadmudrivanja kad ima jednog u timu, ali nije navikao covek
August 8, 201014 yr Otkrivena tajna mnogobrojnih asistencija koje upucuje kolegi napadacu O'Connoru:O'Connor's contract had been due to expire after the season, but the club extended the deal until the end of 2010 in order for O'Connor to prove his fitness. :ziga: Edited August 8, 201014 yr by Takeshi