hattori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 jedva cekam da Zile oplete po anglikanskim njivama i oranicama:ziga:u sunderlendu prva utakmica, i vec nazvali stadion po ...Sunderland v Birmingham City 15:00 Stadium of Light
Milosh76 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Naravno da se zove stadium of light, kad na njemu prvu utakmicu u istoriji Premijer lige igra Meklis dokazuje da je najbolji trener na svetu- će svakako biti veliko pojačanje za nas. Može da upošljava igrače i sve dok ne budemo igrali isključivo dugim loptama na , biće dobro. Veoma je zgodan za menjanje tempa igre, promenu stila igre. Ukoliko bude igrao kako treba, ne samo da sam siguran da ćemo od videti golove, već i da će stvarati šanse za druge.
hattori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 jak mi trener... Naravno da se zove stadium of light, kad na njemu prvu utakmicu u istoriji Premijer lige igra Meklis dokazuje da je najbolji trener na svetu- će svakako biti veliko pojačanje za nas. Može da upošljava igrače i sve dok ne budemo igrali isključivo dugim loptama na , biće dobro. Veoma je zgodan za menjanje tempa igre, promenu stila igre. Ukoliko bude igrao kako treba, ne samo da sam siguran da ćemo od videti golove, već i da će stvarati šanse za druge.to ko da je rekao: ukoliko sunce izadje na istoku, a zadje na zapadu...
Nemanja Posrbica Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Alex McLeish: ... ... ... ...Reči dolaze i odlaze, samo traje.
Goxy-jev_Nick Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 jak mi trener...to ko da je rekao: ukoliko sunce izadje na istoku, a zadje na zapadu...Kako ne shvatas. To je takticka zavrzlama kojom zeli da zbuni svoje kolege u drugim klubovima.Mada mislim da mu ne trebaju takticka nadmudrivanja kad ima jednog u timu, ali nije navikao covek
ducca Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 SUBOTA 14.8.2010.16:00 Premier League: Sunderland – Birmingham (DIREKTNO) SK+
nbg4ever Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Odma sam im poslo emajl gde ostro protestujem i snazno zahtevam
Takeshi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 (edited) Otkrivena tajna mnogobrojnih asistencija koje upucuje kolegi napadacu O'Connoru:O'Connor's contract had been due to expire after the season, but the club extended the deal until the end of 2010 in order for O'Connor to prove his fitness. :ziga: Edited August 8, 2010 by Takeshi
minka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 naredjuje lopti kuda da odleti, dok protivnicki igrac zmureci cita molitvu za
Milosh76 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ce Sanderlendu dati samo 3 gola iz ljubavi prema crveno-beloj boji:ziga:
Recommended Posts