hattori Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 naucio spance loptanju.engleska osvaja titulu u brazilu.
minka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Forlan je mozda broj 1 u natjecanju™ Nisam tako dobar kao . Nista manje, nista vise.
nbg4ever Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Žigić atrakcija za KinezeStotinak navijača engleskog premijerligaša Birmingem sitija dočekali su igrače Aleksa Mekliša u Hong Kongu. Pre nego što su se "bacili" na mukotrpne treninge, Nikola Žigić i nekolicina prvotimaca družili su se sa simpatizerima u jednom tržnom centru, a upravo je srpski golgeter, poslednja akvizicija Engleza, imao najviše posla da se "izbori" sa mnogobrojnim navijačima.
casperbgd Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ne znam ko ce im biti protivnici, ali znam da ce obradovati svih milijardu i po Kineza.
Tutankamon Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/birmingem-dobio-u-hong-kongu-zigic-namestio-gol-odluke-25085.html
hattori Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 na pripremama im namesta, a posle ce sve sam da daje! :ziga:
Recommended Posts