ZSNj Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 (edited) ko je toresu kriv sto nije ucio od najboljeg, sad ce na klupu. Edited July 4, 2010 by ZSNj
Calavera Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Kakav majstor!– U hodnik je istrčao komšija Žigić potpuno go, a za njim i njegova devojka, sa makazama za pečenje u ruci. Oborila ga je na zemlju i vikala da će da mu iseče onu stvar. Jako sam se potresla i skočio mi je pritisak jer sam srčani bolesnik. Sva sreća, te dve mlade devojke su pritrčale i uspele da joj izbiju makaze iz ruke – priča baka Milica. :ziga:
Ryan Franco Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Pašće svetsko prvenstvo u rvanju u blatu da bi se odlučilo koja će da dotakne
Boza_zvani_Pub Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 – Nikola je delovao potpuno prijatno i nijedna od nas nije pomislila da ima devojku. Pozvao nas je u njegov stan kako bi nam pokazao određene Pilates vežbe za masažu. Atmosfera nas je malo ponela i završili smo svi troje u njegovom krevetu. Ni sanjala nisam da će se pojaviti ta ludača i napraviti takvu scenu – kaže jedna od sestara.preiskusno!
hattori Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 best je ocito lazna!pravi bi bio sa 3 sestre!hettrik!
minka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Molim da vidimo ko od vas jos uvek nema ovakav WALLPAPER da mu se odmah zabrani pristup ovom svetom topicu:ziga:
Recommended Posts