ArleKino Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ali zamisli samo koje bi uzivanje bili gledati kako predvodi stoke do titule.Delap + = Henry + Messi + Eto'o + Alves + Xavi + Iniesta + Puyol - Valdes
Bright Billy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 pricalo bi se decenijama o tom ubitacnom tandemu nadljudskih sposobnosti
Brazilac Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sto je postao ?Nije valjda Ziga dobio zuticu?
Кристофер Лумумбо Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ja ne prizajem tog laznog zigu. jedan je
MiddleClass Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Danas sam dobio najveci kompliment u zivotu. Igrali smo fudbal u balonu i posto se cesto mjenjaju ekipe, ne znamo se po imenu.Dao sam dosta golova i jedan lik me oslovio sa "Ziga"... Obecavam da me to nece promjeniti i da cu ostati isti onaj forumas kakvog znate...
Brazilac Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Danas sam dobio najveci kompliment u zivotu. Igrali smo fudbal u balonu i posto se cesto mjenjaju ekipe, ne znamo se po imenu.Dao sam dosta golova i jedan lik me oslovio sa "Ziga"... Obecavam da me to nece promjeniti i da cu ostati isti onaj forumas kakvog znate...Sta bi tek bilo da te je oslovio kao "Panta"?
Brazilac Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Panta je kanta.Ziga je...Samo da quotujem pre nego editujes...
Dankan Ajdaho Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Danas sam dobio najveci kompliment u zivotu. Igrali smo fudbal u balonu i posto se cesto mjenjaju ekipe, ne znamo se po imenu.Dao sam dosta golova i jedan lik me oslovio sa "Ziga"... Obecavam da me to nece promjeniti i da cu ostati isti onaj forumas kakvog znate...
Recommended Posts