January 28, 200916 yr ali zamisli samo koje bi uzivanje bili gledati kako predvodi stoke do titule.Delap + = Henry + Messi + Eto'o + Alves + Xavi + Iniesta + Puyol - Valdes
January 30, 200916 yr Danas sam dobio najveci kompliment u zivotu. Igrali smo fudbal u balonu i posto se cesto mjenjaju ekipe, ne znamo se po imenu.Dao sam dosta golova i jedan lik me oslovio sa "Ziga"... Obecavam da me to nece promjeniti i da cu ostati isti onaj forumas kakvog znate...
January 30, 200916 yr Danas sam dobio najveci kompliment u zivotu. Igrali smo fudbal u balonu i posto se cesto mjenjaju ekipe, ne znamo se po imenu.Dao sam dosta golova i jedan lik me oslovio sa "Ziga"... Obecavam da me to nece promjeniti i da cu ostati isti onaj forumas kakvog znate...Sta bi tek bilo da te je oslovio kao "Panta"?
January 31, 200916 yr Danas sam dobio najveci kompliment u zivotu. Igrali smo fudbal u balonu i posto se cesto mjenjaju ekipe, ne znamo se po imenu.Dao sam dosta golova i jedan lik me oslovio sa "Ziga"... Obecavam da me to nece promjeniti i da cu ostati isti onaj forumas kakvog znate...