Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Idealnih 10 je svrstano uz :Hail:, on je tu jedina konstanta.

Posted

Zigni me visoko i povedi me (do vrha tabele)...

Posted

Startnih 11 Barce u derbiju drugog dijela prvenstva + Guardiola = 12 žigosanih

Posted
Startnih 11 Barce u derbiju drugog dijela prvenstva + Guardiola = 12 žigosanih
protiv Zige i 10 patuljaka
Posted
Strelac drugog gola u pobedi Santandera nad Seviljom (2:0) svrstan je idealni tim 20. kola španske Primere :Hail:
to je siguran znak da mu je prelazak iz Valensije u Rasing odradio Buda Vujačić
Posted (edited)
180px-Nikola_Zigic.jpg:wub:1.jpg:wub::Hail: Edited by 8-walker
ahhh
Posted

Filipenko ko su ti te devojcice na avataru?

Posted (edited)

cini mi se da je na poselednjoj slici donji™ filipenko...stara prica, :Hail: kara filipenka :lol:

Žigić uspeo da da gol :Hail:
Edited by ΟΛΥ
Posted

žigu, pardon :Hail: , sad jure i englezi...Blackburn, Aston Villa, Tottenham, Newcastle...bajka se nastavlja <_<

Posted
žigu, pardon :Hail: , sad jure i englezi...Blackburn, Aston Villa, Tottenham, Newcastle...bajka se nastavlja <_<
Nema potrebe da ga jure. Kad :Hail: bude hteo u Englesku, obavestice ih koji je klub izabrao.
Posted

1 :Hail: zna da je premiership idealna liga za njega (zbog tradicionalnog ostrvskog stila), te još uvek ne želi da ode tamo, jer je svestan da bi bio toliko superioran da bi efektivno obesmislio takmičenje kao takvo. Zato :Hail: planira da se preseli preko kanala pred penziju, tamo negde oko sezone 2035-36.Još jedan masivan :Hail: za plemenitog i uviđajnog žigu!

Posted

ali zamisli samo koje bi uzivanje bili gledati :Hail: kako predvodi stoke do titule.

Posted

Ja ga očekujem u Nersenalu. Moraće neko da pokaže Nikolasu Bend... whatever... eru kako se dominira u 16.