Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted (edited)
900x.jpg:ziga: : 999 997, 999 998, 999 999... Vidić: pu, majku mu, i ja bi ko :ziga: Krasić: ma, pimpler, boli me rackuJovanović: uz kruščić, niz kruščić, na vr' kurčića, ma nije, čekaj, uz kruščić... Edited by king louie
Posted (edited)
900x.jpg:ziga: ...10000000, 10000001, 10000002...Vidic: ...Uzasan krik razlegne se, sasvim blizu. Estragon ispusti sargarepu. Obojica se skamene, a zatim jurnu ka kulisi. Estragon zastane na pola puta, vrati se natrag, digne sargarepu, strpa je u dzep, pojuri ka Vladimiru...Krasa: ...Biogradic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica, ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i gol, gol, gol... KURAC GOL! STATIVA!Lane: ...niz vrh kur... ma, jebes ovo sranje. Edited by Calavera
Posted

Vidi sve pune ostale na stolu. :ziga: ubacio sve sarene, sad razmislja kako da resi ovu crnu iz prve

Posted

netacno !nije :ziga: ubacio sarene nego su one same usle onog momenta kada ih je on izabrao i ucinio im veliku cast

Posted

Svi presli na stoni tenis, jer niko ne moze da dobije :ziga: u bilijaru...

Posted

cenim da je ubacio crnu u rupu gde stoji bela kugla

Posted
_44608110_sport_ronnie512x288.jpghotelstoni-685.jpgRonnie%20O%27Sullivan%20%285%29.jpg
Posted

brzo na SOS, snimak meca :ziga: - panta

Posted

Jebote, jel samo meni ovaj SOS "zaglavljen" 20 sati dnevno??? Jebem ih u tehniku

Posted

I meni isto, jos od 17:02. :(

Posted

pa kad imate onu budjavu PTT kurac-palac kablovsku