Otto Katz Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) fala i bolje vas sve nasao! hail! hail! hail! Edited June 9, 2010 by king louie
Milosh76 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Predlazem da se Hattoriju dodeli orden majstor prvog reda, jer se do kraja borio za i njegov opstanak na ovom Forumu:ziga: hattori hattori
nemoderisani Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=29223 :ziga: ...Žigić je jedini pre ulaska u autobus davao svima autograme.Kakva velikodusnost, blagost, humanost i strpljenje. ne pravi razliku, potpisuje se bas svima. Hvala mu sto postoji i sto moj i zivot svih iskrenih poklonika cini lepsim i podnosljivijim.
hattori Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ...Žigić je jedini pre ulaska u autobus davao svima autograme. Kakva velikodusnost, blagost, humanost i strpljenje. ne pravi razliku, potpisuje se bas svima. Hvala mu sto postoji i sto moj i zivot svih iskrenih poklonika cini lepsim i podnosljivijim. ne samo to, nego su od njega jedino autograme i trazili! :ziga:
MeanM@ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Paz' te elegancije. Neka se pricuvaju Hendry i ostala buranija.
nbg4ever Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kako svi strpljivo cekaju da zavrsi sa akrobacijama, pa tek onda pocinje trening :)
Kayser Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kako svi strpljivo cekaju da zavrsi sa akrobacijama, pa tek onda pocinje trening :) ZIGA.avi
tsva Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 a Lane od strahopostovanja nesme ni da podigne glavu zamislite kakva je casto u tom trenutku bila biti lopta. :ziga:
MeanM@ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A Vidic se jede sebi i misli "kako ja ovo n'umem sto radi"
Кристофер Лумумбо Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ne onanira nego pokazuje novinarima da ziga moze ovako da zonglira i penisom samo sto nece posto je kulturan decko
Recommended Posts