Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted (edited)
a1967586-186-tumbleweed.jpgpost-4046-12753328324182.jpgpost404612755000307285.jpg
fala i bolje vas sve nasao!:ziga:
:ziga: hail! :ziga: hail! :ziga: hail! Edited by king louie
Posted

Predlazem da se Hattoriju dodeli orden :ziga: majstor prvog reda, jer se do kraja borio za :ziga: i njegov opstanak na ovom Forumu:ziga: hattori :ziga: hattori :ziga:

Posted

Hatori odmori pa se opet bori!

Posted
...Žigić je jedini pre ulaska u autobus davao svima autograme.
Kakva velikodusnost, blagost, humanost i strpljenje. :ziga: ne pravi razliku, potpisuje se bas svima. Hvala mu sto postoji i sto moj i zivot svih iskrenih :ziga: poklonika cini lepsim i podnosljivijim. :Hail:
Posted
Hatori odmori pa se opet bori!
:ziga: :ziga: :ziga:
Posted
...Žigić je jedini pre ulaska u autobus davao svima autograme.
Kakva velikodusnost, blagost, humanost i strpljenje. :ziga: ne pravi razliku, potpisuje se bas svima. Hvala mu sto postoji i sto moj i zivot svih iskrenih :ziga: poklonika cini lepsim i podnosljivijim. :Hail:
ne samo to, nego su od njega jedino autograme i trazili!:ziga: :ziga: :ziga:
Posted

Paz' te elegancije. Neka se pricuvaju Hendry i ostala buranija. :ziga:

Posted

Kako svi strpljivo cekaju da :ziga: zavrsi sa akrobacijama, pa tek onda pocinje trening :) 900x.jpg

Posted
Kako svi strpljivo cekaju da :ziga: zavrsi sa akrobacijama, pa tek onda pocinje trening :) 900x.jpg
ZIGA.avi
Posted

a Lane od strahopostovanja nesme ni da podigne glavu :ziga: zamislite kakva je casto u tom trenutku bila biti lopta.:ziga: :ziga: :ziga:

Posted

A Vidic se jede sebi i misli "kako ja ovo n'umem sto :ziga: radi"

Posted

ne onanira nego pokazuje novinarima da ziga moze ovako da zonglira i penisom samo sto nece posto je kulturan decko