hattori Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 evo kucam i suze mi teku! :ziga: :ziga: i meni. zato sam moro platit nekog kineza.ja diktiram, on kuca. :ziga:
korindjar Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 meni mama i mi to na smenu. kada depinuju topik ona narice, pa ja to prekucavam; a kada ga vrate, ona kuca sto moze da raspozna kroz radosnice
Roger Sanchez Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 kad eto ti ih onaj lukavi mali satnik Đe mi je brat?
Boza_zvani_Pub Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) i SP su kao nekada OI. tada se zakopavaju ratne sekire, tada su svi :) , pusi se lula mira...Hvala ti Edited June 8, 2010 by Boza_zvani_Pub
tsva Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ocekuje se da u nedelju ovaj topic kulminira i dostigne nivo
Nemanja Posrbica Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Elem i ja da se poklonim . Hattori I još dva puta, za oba gola koje sam danas dao mrziteljima: :ziga:
BarryWhite Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Elem i ja da se poklonim . Hattori I još dva puta, za oba gola koje sam danas dao mrziteljima: :ziga:+1:ziga:
Buum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Žiga je još jednom dokazao da je svemoguć – vratio je hattorija na PPP!
Recommended Posts