June 8, 201015 yr braco! taman sam bio naso obecani server, gde bismo napravili para patologiju,kad eto ti ih onaj lukavi mali satnik i onaj probisvet marvin docergase one njihove dosadne teme, pa cemo ih izgleda morati trpeti i dalje! :(elem, draga braco, onaj indijac dokazo, more se bez vode, more se bez rane, bez pisanja i sranja,bez svega se more, al bez ne!fala i bolje vas sve nasao!
June 8, 201015 yr zivili svi mi, pa da cukununucima pricamo kako smo slavili :ziga:i kako smo imali rasta ziveti!
June 8, 201015 yr braco! taman sam bio naso obecani server, gde bismo napravili para patologiju,kad eto ti ih onaj lukavi mali satnik i onaj probisvet marvin docergase one njihove dosadne teme, pa cemo ih izgleda morati trpeti i dalje! :(elem, draga braco, onaj indijac dokazo, more se bez vode, more se bez rane, bez pisanja i sranja,bez svega se more, al bez ne!fala i bolje vas sve nasao!evo kucam i suze mi teku! :ziga: :ziga:
June 8, 201015 yr :ziga: hahahahaovo je bilo potrebno da se vrati:Dedit vratio se pre ovogajos samo da sherman dozove mccabe-a i da se gonzo vrati Edited June 8, 201015 yr by kojot