hattori Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ЖИГА.ŽIGA.:ziga:migracija na novi server u potpunosti uspela!
hattori Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 braco! taman sam bio naso obecani server, gde bismo napravili para patologiju,kad eto ti ih onaj lukavi mali satnik i onaj probisvet marvin docergase one njihove dosadne teme, pa cemo ih izgleda morati trpeti i dalje! :(elem, draga braco, onaj indijac dokazo, more se bez vode, more se bez rane, bez pisanja i sranja,bez svega se more, al bez ne!fala i bolje vas sve nasao!
hattori Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 zivili svi mi, pa da cukununucima pricamo kako smo slavili :ziga:i kako smo imali rasta ziveti!
korindjar Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 braco! taman sam bio naso obecani server, gde bismo napravili para patologiju,kad eto ti ih onaj lukavi mali satnik i onaj probisvet marvin docergase one njihove dosadne teme, pa cemo ih izgleda morati trpeti i dalje! :(elem, draga braco, onaj indijac dokazo, more se bez vode, more se bez rane, bez pisanja i sranja,bez svega se more, al bez ne!fala i bolje vas sve nasao!evo kucam i suze mi teku! :ziga: :ziga:
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) :ziga: hahahahaovo je bilo potrebno da se vrati:Dedit vratio se pre ovogajos samo da sherman dozove mccabe-a i da se gonzo vrati Edited June 8, 2010 by kojot
Recommended Posts